Є бажання проїхатись по замках. Першими пунктами якраз вибрані сабжі. Підкажіть, де краще на Острог повертати- в Гощі чи на кільцевій Рівного? 2. Як їхати з Острога на Дубно - через Рівне чи є дорога напряму? Дякую
Катався якраз там два роки назад, не думаю, що інфа актуальною буде, але з їхав з окружної Рівного на Острог.
Щодо Дубно-Острог, то Т1801 з Мізоча до Здолбунова була дуже в гарного стані, якщо вирішити тудою їхати, то ще раджу їхати в Дерьмань Другу, там жіночий монастир, симпатичний такий ( дорога туди була просто ідеальна).
Якщо вже в Острог їдете, то раджу ще в Межиріч заїхати, там монастир гарний і в Новомалин там руїни замку і гарна башта, дорога туди така собі. Спочатку асфальт, а потім бруківка, але їхати можна
AIM 09.10.2019 11:17 пишет: Катався якраз там два роки назад, не думаю, що інфа актуальною буде, але з їхав з окружної Рівного на Острог.
Щодо Дубно-Острог, то Т1801 з Мізоча до Здолбунова була дуже в гарного стані, якщо вирішити тудою їхати, то ще раджу їхати в Дерьмань Другу, там жіночий монастир, симпатичний такий ( дорога туди була просто ідеальна).
Якщо вже в Острог їдете, то раджу ще в Межиріч заїхати, там монастир гарний і в Новомалин там руїни замку і гарна башта, дорога туди така собі. Спочатку асфальт, а потім бруківка, але їхати можна
Дякую. Але навряд чи ще кудись буду спеціально заїжджати, адже цілі трохи інші, і сам Острог початково серед них не був. Але якщо час буде дозволяти, то чому б ні? А з Гощі не можна на Острог? Гугл малює саме так .
А з Гощі не можна на Острог? Гугл малює саме так .
не їздив, але для себя виробив одне правило, якщо гугл розраховує маршрут з швидкістю більше 60 км на годину, то в принципі їхати можна. з Гощі до Острога так десь і виходить.