чтоб цивилизация и природа тут же с детьми, чтоб хорошие условия и отличные дороги знаю только Яремче, Татаров, Буковель с такими вводными
где остановиться ( ну в Буковеле понятно), а если в Татарове или Яремче? чтоб в отеле было людей мало и цивилизация рядом и чтоб погулять по природе с коляской можно было
может что-то похожее есть со стороны Закарпатья? спасибо
Хата Різьбяра, с.Білоберізка, Верховинський р-н Правда останні пару км по селу гравійка, але моя пузотьорка пройшла нормально. Умови хороші, чисто, гарна природа, смачне харчування.
zumnuj 29.10.2019 07:36 пишет: Хата Різьбяра, с.Білоберізка, Верховинський р-н Правда останні пару км по селу гравійка, але моя пузотьорка пройшла нормально. Умови хороші, чисто, гарна природа, смачне харчування.
zumnuj 29.10.2019 07:36 пишет: Хата Різьбяра, с.Білоберізка, Верховинський р-н Правда останні пару км по селу гравійка, але моя пузотьорка пройшла нормально. Умови хороші, чисто, гарна природа, смачне харчування.
В ответ на: А ти якою дорогою їхав - з Косова чи з Вижниці?
Якщо їхати з Косова, то ви їдете через КУТИ на Тюдів і далі. Якщо їхати з Вижниці, то ви переїджаєте Черемош і опиняєтесь знову таки в КУТАХ і далі на Тюдів і далі... Дивіться карту. В центрі Кут зараз пофний оффроад. Якщо ви переїжджаєте міст з Вижниці, то в цьому оффроаді участі не приймаєте. Рекомендую прислухатись наполегливих рекомендацій на сайті щодо маршруту.
А як туди їхати, якою дорогою?
Я їхав так: Ів-Франківськ - Косів - Кути і далі як в них на сайті. В Кутах центр дійсно капут з дорогою, розбита вщент, але скільки тих Кут, на 1-2 і проїхав. До речі туди їхав по гугл мапс, то фактично він повів мене об'їздною вуличкою і там був просто гравій і де не де ямки. Назад я вирішив схитрити і подумав що через центр буде краще. Краще не було. :-D Хто любить форель, в Білоберізці не купите живої щоб приготувати. Я їздив в якесь село між Вижницею і Кутами і там купляв.