Шиномонтаж Доктор Шина
Бориспольский район, село Иванков, улица Харьковская, д. 35А
Приказка:
Наприкінці серпня, на дачі виявив спущене колесо, накачав, але через суткі колесо знов буле майже пустим. Перед виїздом додому знов накачав, та й поїхали додому, дірочка була невеличка, їхати мені із дачі додому 150км, 40км до харьковської траси, та 110км вже по трасі рівнесеньким асфальтом. Виїхав на трасу, знов таки підкачав, та поїхав далі.
Так склалося, що "знайомі" шиномонтажі усі були зачинено, на ШМ біля березаньского посту не виявилося латок, знов підкачав.. Деякі ШМ по трассі пролетів.. Загалом майже доїхав до Київа (краще б вже доїхав), але у Іванкові побачив "дуже серьйозний" шиномонтаж і вирішив туди заїхати.
Обладнання вразило, бо дозволяє обробляти колеса від маленьких автомобілних і до величезних тракторних та спецтехніки, на подвір'ї лежали вже готові, та не готові величезні колеса більш мого зросту, але ж і моє 15" "дохтора" теж взялися полікувати.
"Ліковання" зайняло десь хвилин 40, вже тоді мені здалося що якось дуже повільно, але я нікуди не торопився, над душею в "дохторів" не стояв, роздивлявся коліса надворі, подивилися з дружиною старенький трахтор, якій хтось відновлював, так час і скоротали. Відремонтоване колесо встановили на машину, знов таки ж засмутила ціна десь біля 240Грн за латку, але теж не звернув уваги, бо на жарі вже хотілося додому.
Казка:
Другого листопада я поїхав перевзуватися на зимову гуму, на форумний ШМ на осокорках, все було добре, доки майстер не дійшов до заднього правого колеса, знявши колесо він тут же сказав:
- так в тебе тут камера!
- Та ну, та якак камера, в мене безкамерна резина, тіж самі "бубліки"
- "Камера", кажу - соска камерна.
-
Відкручувати ніпель - не відкручоється, із допомогою шила, "молотка та якоїь матері" зтравили воздух з колеса, розбортували колесо. Я не міг повірити до останнього, що у колесі дійсно камера...
Коли разбортували колесо сказати, що я був у шоці - не сказати нічого, у колесі дійсно була камера, а після осмотру розбортованного колеса "вдруХ" стало зрозуміло і "чому так довго" і "чому так не дешево" склалося у приказці.
"дохтура" пошкодили зовнішній борт, тишки намагалися його завулканізувати, а коли й це не вийшло також тишки вставили камеру, та відправили до каси.
Звичайно чеку з серпню в мене не зберіглося.