c-cam 16.12.2019 16:21 пишет: станом на 16.12 ті що їдутьлетять від Інтерплощі на знаки не дивляться
Валять на угад... стоять і чекають на колі.... але це терпимо, гірше коли валять на коло без зупинки.... стрьомно там наразі, хоча червоні таблички висять досить помітно!
путник 14.12.2019 20:30 пишет: Я вже пару раз ледь не влітав. І тільки потім зрозумів, що це я туплю. Знаки є, але немає попередження, про "Увага, попереду нові дорожні знаки"
Спасибо, запомню. После ремонта было время, что не все знаки висели, возникала путаница.
PS. Нашим людям не плакаты "внимание, впереди новые знаки" нужны, а лежачие полицейские (лучше два) с тех сторон что были главные и стали второстепенные. И на месяца два-три их поставить.
путник 14.12.2019 20:30 пишет: Я вже пару раз ледь не влітав. І тільки потім зрозумів, що це я туплю. Знаки є, але немає попередження, про "Увага, попереду нові дорожні знаки"
є якщо їхати від Лавіни точно!
Хм... Може не помітив. Але від Інтерплощі наче не було. Там зараз дуже небезпечно. Вчора від того напрямку лось по крайній лівій десь на 60-70 км без зупинки вилетів на коло і пішов вліво, а з кола виходила машина в напрямку Берковецької. Лося спасла саме швидкість, встиг промайнути перед капотом. Я з того напрямку вже в крайню праву уходжу за 100 м до кола. Ну його...
Нафаня 18.12.2019 09:47 пишет: PS. Нашим людям не плакаты "внимание, впереди новые знаки" нужны, а лежачие полицейские (лучше два) с тех сторон что были главные и стали второстепенные. И на месяца два-три их поставить.
Після демонтажу поліцейських покриття доведеться латати... Як на мене, можна було б тимчасово поставити жовтий миготливий світлофор - він краще привертає увагу, ніж червоні знаки.