Re: Публічна заява про вивід Lacett зі складу модераторів.
[Re: octob] 8 января 2020 в 11:25
octob 08.01.2020 10:51 пишет: мда, тупо знести тему, це таки дно. як і два бани, особливо перший за клона, до цього бану у юзера не було попереджень навіть
[Re: Lacett] 9 января 2020 в 08:24
Lacett 08.01.2020 11:25 пишет:
octob 08.01.2020 10:51 пишет: мда, тупо знести тему, це таки дно. як і два бани, особливо перший за клона, до цього бану у юзера не було попереджень навіть
@Ustim, здається вже час якось зреагувати на цю тему.
Тема снесена в модераторскую, у администрации и модераторов есть возможность оценить сей шедевр
Хм, питання ніби безпосередньо до Ustimа було. Чи то він вже власною мендель обзавівся?
2 Ustim Прошу відповісти безпосередньо, без сумнівних посередників, що за сумісництвом є обвинувачуваними. Невже вісім пунктів аргументованих звинувачень в порушеннях Правил лише від мене недостатньо для відсторонення цього "модератора"? Серед порушень - некомпетентність, флуд, пересмикування, провокації, наклеп, упередженість і ще некомпетентність безліч разів. Цього ЩЕ мало? Тоді прошу відповісти - скільки ще порушень зібрати, щоб було досить? І холопи даремно баріна не турбували.
[Re: YSK] 26 февраля 2020 в 21:30
YSK 26.02.2020 20:51 пишет:
NID 20.02.2020 11:27 пишет: Так, що адміністрація внємнніла мольбам?...
Сам в шоці. Чесно кажучи, приємно здивований.
Реальность не всегда такая какая вам кажется. Она всегда видится вам сквозь вашу призму мыслей и убеждений о ней. Виталий Гиберт (не знаю, кто это такой, но цитата его)
[Re: Mangust] 27 февраля 2020 в 09:35
В ответ на: Реальность не всегда такая какая вам кажется. Она всегда видится вам сквозь вашу призму мыслей и убеждений о ней. Виталий Гиберт (не знаю, кто это такой, но цитата его)
Есть более простая мысль "В действительности всё не так, как на самом деле" (с) Станислав Ежи Лец
В ответ на: Реальность не всегда такая какая вам кажется. Она всегда видится вам сквозь вашу призму мыслей и убеждений о ней. Виталий Гиберт (не знаю, кто это такой, но цитата его)
Есть более простая мысль "В действительности всё не так, как на самом деле" (с) Станислав Ежи Лец
якісь у вас архаїзми зараз новий тренд, значно простіше - не все так адназначна
[Re: Hrust] 18 января 2022 в 05:52
Hrust 21.12.2019 15:17 пишет:
nosatiy 21.12.2019 15:12 пишет:
Irish@ 21.12.2019 14:37 пишет: Покажіть того, хто тямле
цей той во, тут шоп бути в темі, треба топити за минулого.
Угу, хотів розказати поро хоботам що вони валінки, почав читати книжки по історії, економіці... Став порохоботом.
Так різні книжки бувають, тут важливо хто їх пише, думаю? А банити за політичну позицію модера варто - він же не звичайний посполитий, а людина, яка впливає на політику форуму, а отож не має бути заангажованим і тягнути ряднину на свої переконання і боротися з іншою думкою однобоким трактуванням з особистих мотивів.... Однак тут виникає і інше питання - а не з політичних мотивів його вивели з модерів під надуманим приводом?
[Re: Lacett] 18 января 2022 в 06:31
К вопросу об объективности - вот один из моих постов в тематической группе по ФИАТу, о моём ФИАТе, которую вы посчитали не тематической и дали горчичник...а что же тогда тематической, как не в ФИАТе о ФИАТе?
[Re: Джипчер] 18 января 2022 в 13:09
Джипчер 18.01.2022 06:31 пишет: К вопросу об объективности - вот один из моих постов в тематической группе по ФИАТу, о моём ФИАТе, которую вы посчитали не тематической и дали горчичник...а что же тогда тематической, как не в ФИАТе о ФИАТе?
Lacett никогда не был модератором доски Фиат, плиз ссылку на пост с предупреждением
[Re: BorisB] 19 января 2022 в 10:05
BorisB 18.01.2022 13:09 пишет:
Джипчер 18.01.2022 06:31 пишет: К вопросу об объективности - вот один из моих постов в тематической группе по ФИАТу, о моём ФИАТе, которую вы посчитали не тематической и дали горчичник...а что же тогда тематической, как не в ФИАТе о ФИАТе?
Lacett никогда не был модератором доски Фиат, плиз ссылку на пост с предупреждением
[Re: Джипчер] 19 января 2022 в 10:37
Джипчер 19.01.2022 10:05 пишет:
BorisB 18.01.2022 13:09 пишет: