Aculite 22.12.2019 01:44 пишет: Але, загалом, коли Геральт проходив як ніж крізь масло серед головорізів Ренфрі - аж мурашки по шкірі Постановка цієї сцени - просто шедевр. А от бій з Ренфрі таки залажали.
шо опять? він же ж її убив уже якось ще позаминулого року
ЗЫ: якщо то та сцена що я думаю то вона смішна дуже там чувак просто рубає інших чуваків що цілком очевидно але чомусь це лишається поза увагою самих чуваків. Тут є цікаве протирічча : або чуваки досить вправні щоби взагалі якось протистояти крутому чуваку - але тоді вони мають бути і досить меткі щоб досить швидко зметикувати що їх просто рубають і що саме час просто змиватися. Або чуваки не досить меткі - але тоді просто не здатні отримати достатній рівень навичок щоб щось протиставити крутому чуваку. Чуваки "тупі але вправні" то є або нонсенс або довго не живуть і відповідно їх шанси таки потрапити у схожу ситуацію мінімальні.
В принципі суто теоретично ще може бути ситуація коли чувак або просто занадто крутий на рівні місцевого бога або чорта або ж володіє надто крутими навичками які просто недосяжні місцевим і вони ніколи з такими не стикалися. Тобто вони намагаються битися як вони билися завжди але насправді вони атакують з мечами проти танків та кулеметів щось на зразок.
З іншого боку сама по собі сюжетна сцена досить "заїзжена" щоб її мати у будь якому першому ліпшому бойовику )) правда від того не менше смішна кожного разу
в книжці без зілля він набагато крутіший за людей (змінений під час випробовувань в Каер Морхені) а з зіллям над людина. Тому звичайні злодії йому не були перешкодою. Наскільки памятаю в банді Ренфрі лише вона була крута із-за мутацій які зробив чарівник в башті. Трохи складно дивитись і розуміти людям які не читали книжку.
ну, не набагато крутійший, просто трохи швидший, трохи кращі рефлекси + хороша школа фехтування + знаки, які можна швидко кастувати в бою. Все це робило відьмаків дуже небезпечними суперниками людей, але і в книгах і в іграх постійно знаходилися добре організовані групи людей, які вбивали відьмаків, хоч це було і не просто. Зелькі в основному додавали різних бонусів для боротьби з конкретними монстрами Наприклад:
http://youtu.be/s2oVSwflClQ перед боєм з бруксою він сьорбає "Чорну кров" https://vedmak.fandom.com/wiki/%D0%A7%D1%91%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%8F_%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%8C через що брукса гине від отрути. Там були зелькі, які відновлювали хп, які дозволяли бачити в темряві, збільшувати силу атаки, силу знаків, тощо. Відьмаки - такий собі гібрид солдата і мага. Елексири використовувалися, щоб хоч якось зрівняти шанси проти монстрів. Магі та магічки були набагато сильніші, хоча вони рідко билися з монстрами, от там вже точно були "суперлюди" На момент коли відбуваються дії серіалу Геральту було біля 100 років, Весеміру біля 200, а Йен за сотню. Магічки старіли набагато меньше і жили набагато довше відьмаків.
fanatHD 22.12.2021 12:47 пишет: вы кстати в книге ее образ в голове представили или там было описание вплоть до губ/бровей/длины волос?или были иллюстрации?,что значит красивая,как в книге или в игре?Нарисованная что-ли?
Дело не в длине волос и форме лица, а в том, что она сильнейшая колдунья, при всей своей мощи, жесткости и стервозности не растерявшая человечности и женственности. А не "милая ведьмочка".
fanatHD 22.12.2021 12:47 пишет: вы кстати в книге ее образ в голове представили или там было описание вплоть до губ/бровей/длины волос?или были иллюстрации?,что значит красивая,как в книге или в игре?Нарисованная что-ли?
Дело не в длине волос и форме лица, а в том, что она сильнейшая колдунья, при всей своей мощи, жесткости и стервозности не растерявшая человечности и женственности. А не "милая ведьмочка".
Для меня пока милая ведьмочка,особой мощи я не увидел,но я второй сезон отсмотрел только пару минут,может и поменяется впечатление про нее).
Defas 22.12.2021 15:03 пишет: Йен, яка мене влаштувала би
Красивая конечно,хоть и дрянь как человек,да и в актерском плане ни одной роли не вспомню,кроме Трансформеров ,да и нет в ней ничего интересного,стандартная незапоминающаяся кукла. Наверняка в Игре Престолов тоже были ценители,которым не нравилась мать драконов,коротышка со смешными бровями,а ведь все сложилось очень хорошо. Мне нынешняя Йен нравится больше,но я книг не читал и в игру тем более не играл,поэтому мне легче даются образы и соответственно легче смотреть.
так Йен теж як людина - дрянь, що по книгах, що по іграх. Тим простіше було б Меган грати)) У Геральта взагалі, на мою думку, було щось від мазохистів, бо з Йен йому ніколи не було спокійно, вона постійно "любила" йому мозок. Йен постійно хотіла влади, їй завжди було всього мало. Трісс мені набагато більше подобається що в книзі, що в грі. Завжди залишав Геральда з Трісс в іграх.
В книжке магички и маги могли выпив зелье перестать стареть вообще. Но девушки выбирали перестать стареть в цветущем возрасте (интерестно почему? а мужчины переставали стареть уже в находясь в возрасте старца (чтобы выглядеть мудрее) Поэтому магички все должны быть юные красавицы. Ейнифер всё равно страшная, судя по фильме ей бракованное или просроченное зелье подсунули
Пасатрел 5-6 серий второго сезона. С линейным повествованием как то комфортней смотреть, чем первый. Мне, как не читавшему книги и не игравшему в видеоигру, норм заходит. Интересно смотреть.