Машина профильная. Оборудование Vialle. Нужна диагностика. Оборудование не работает от слова совсем, вплоть до того, что не горит кнопка переключения газ/бенз. Короче хз, че с ним. Нужен толковый диагност.
Якщо хтось і зможе, то Рома, але на скікі пам'ятаю з Віалле там були якісь ліцензіонні тертя і він казав, що навіть підключитися не може на вже встановлене обладнання. Як зараз - не знаю.
Amateur 27.12.2019 16:24 пишет: Якщо хтось і зможе, то Рома, але на скікі пам'ятаю з Віалле там були якісь ліцензіонні тертя і він казав, що навіть підключитися не може на вже встановлене обладнання. Як зараз - не знаю.
aw595u 26.02.2020 12:52 пишет: Неужели такая напряженка со спецами по 5 поколению?
Насколько я помню, проблема не со спецами, а в невозможности подключиться к блоку Vialle нелицензионным софтом, а лицензию никто не покупает из установщиков в ввиду сомнительной окупаемости.
aw595u 26.02.2020 12:52 пишет: Неужели такая напряженка со спецами по 5 поколению?
Насколько я помню, проблема не со спецами, а в невозможности подключиться к блоку Vialle нелицензионным софтом, а лицензию никто не покупает из установщиков в ввиду сомнительной окупаемости.
Быть может и так. Ищу именно того, кто сможет подключиться и сделать диагностику
Быть может и так. Ищу именно того, кто сможет подключиться и сделать диагностику