Slava_Forman 28.12.2019 14:38 пишет: Он не возмущался, а удивлялся... "Я вас ударил?". Номер только помял
Повезло всем И деду что не попал на деньги и что по морде не дали и жене, что машину не чинить
По иоему опыту, виновники дтп редко платят. В лучшем случае, 500-1000 грн франшизы. Остальное, это проблемы пострадавших. Из последних 4 дтп - только один раз страховая выплатила сама. В остальных случаях. Это были лафорты и пр. С выплатами через пару лет через мстбу
Sasha-i 28.12.2019 21:19 пишет: Цікаво, а дід не заявив, що він стояв, і в нього в'їхали?
Ні, він взагалі не зрозумів, що сталося. Сказав, що Був впевнений, що нажав на тормоз. Та і предмету спору майже не було. Років з 15 тому мені Аутлендер аналогічно заїхав. Але там водій на перехресті задню передачу поставив та дуже бодро рушив. Тоді бампер з капотом міняв. Але і тоді водій не сперечався і визнав провину
В мене було таке, на перших тисячах кілометрів (ще не моє авто, а батька, запотівші стекла) - я покотився назад (теж пом'яв номер) - я признав, без питань. Це було хорошим уроком, з тих пір я таку помилку не повторював.