autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Тина22.24 | читатель
Штраф
22 января 2020 в 12:29
Добрый день!
У меня такая ситуация:
мы сплатили штраф вовремя за не при стегнутый ремень безопасности у водителя,там 51грн.
Прошло месяц как исполнительная служба (з
Запорожской обл.так как автомобиль зарегистрирован там и оштафовали там)прислала письмо что мы не оплатили,мы им предоставили чек об оплате ,так как они не видят платежа,но в Киеве видят оплату!
Всвою очередь исполнительная служба хочет чтобы мы оплатили их нии услуги!
Что нам делать?
Почему мы должны оплачивать услуг испол.службы если мы оплатили вовремя?
Andrey-Mil | СуперСтар **
Re: Штраф
[Re: Тина22.24] 22 января 2020 в 13:41
отправте им ЗАКАЗНЫМ письмом копию квитанции. Текст письма ниже

Дійсним інформую, що мною, УУУУУУУ, було сплачено штраф (постанова від ХХ.ХХ.ЦЦЦЦ) такого-то читла такого то місяця в розмірі 51. 00 грн. Копія квитанції про сплату додається.
Враховуючи викладене, прошу припинити впровадження у зв’язку зі своєчасною сплатою штрафу відповідно п. 8 ст. 49 Закону України «Про виконавче впровадження» та повідомити мене про завершення впровадження встановленим порядком.
Додаток: копія квитанції, 1 арк.

Если не отменят, через месяц следующее письмо

ХХХ року мною, ЦЦЦ, було сплачено штраф (постанова від ЦЦЦ) в розмірі 51.00 грн.
ЙЙЙ було відкрито виконавче провадження номер ЩЩЩЩ щодо стягнення згаданого штрафу.
ККК мною було надано (а відділом отримано) відповідні копії документів про сплату (рекомендованим повідомленням) з проханням припинити впровадження у зв’язку зі своєчасною сплатою штрафу відповідно п. 8 ст. 49 Закону України «Про виконавче впровадження»
Станом на ХХХХ провадження залишається відкритим.
Виникає питання – це службова недбалість відповідального виконавця? В даному випадку пані Имярек? Недостатність професійного рівня, аби своєчасно розглянути копії документів про сплату та вчинити необхідні дії? Чи зумисне нехтування виконанням функцій, визначених державою? Доречі, утримання згаданого виконавця (і в цілому органів влади) відбувається за мої податки. І мені б дуже хотілося б бачити належну ефективність роботи.
Я прошу дати правову оцінку діям (чи радше бездіяльності) пані ЦЦЦ щодо невчинення дій у виконавчому впровадженні ХХХХХ та забезпечити належне виконання завдань Вашими підлеглими у ввіреному Вам відділі.

В моем случае все работало (дважді)
ОБщение только заказніми письмами
Змінено Andrey-Mil (13:42 22/01/2020)
Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

1 користувачів і 19 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 958