Cypriot 05.01.2022 14:07 пишет: 8-й Гольф скотився у рейтингах продажів навіть у Європі. Він тепер далеко не на 1-му місці.
Как бы не звучало, меня это даже немного радует. 8-й Гольф откровенно слабая модель и хорошо бы производителю получить пинок от рынка, что такую хрень делать не нужно.
Так не лише ви тієї ж думки От тільки може бути, що спад продажів протрактують як загалом спад цікавості до традиційних ДВЗ, тому треба щоб і на електрокарах фінансово відбили руки за відверті глупості по здешевленню типу сенсорні кнопки на кермі
sancho99 04.01.2022 15:07 пишет: Похоже, можно закрывать тему. Уточнил на счёт заказа вагона - сейчас невозможно это сделать. На принимают заказы. Сначала опции обрезали, а теперь просто финиш. Думаю след модельный год нужно ждать и летом 22 может и появится заказ.
П.с. в конфигураторе леон "пропал" после 1 января
ыыы у Купры Леон тоже пропал из конфигуратора ни хетча ни сарая только Форментор и Атека доступны дичь...
вже є конфігуратор цікаво, що вартість авто (база в євро) зросла на 8,2%, а опцій - 1,6% відповідно вагон база в січні коштував 30,8, а наразі - 33,3 евро
sancho99 04.01.2022 15:07 пишет: Похоже, можно закрывать тему. Уточнил на счёт заказа вагона - сейчас невозможно это сделать. На принимают заказы. Сначала опции обрезали, а теперь просто финиш. Думаю след модельный год нужно ждать и летом 22 может и появится заказ.
П.с. в конфигураторе леон "пропал" после 1 января
ыыы у Купры Леон тоже пропал из конфигуратора ни хетча ни сарая только Форментор и Атека доступны дичь...
вже є конфігуратор цікаво, що вартість авто (база в євро) зросла на 8,2%, а опцій - 1,6% відповідно вагон база в січні коштував 30,8, а наразі - 33,3 евро
Ого, 2.5 євро подорожчання бази достатньо відчутно. І це ж тільки база. Згадую ті прекрасні часи, коли свій в фулі взяв за 29.5$.
WalkmandT 31.03.2023 12:42 пишет: Форментор дизельный аж на 150 коняк стоИт в салоне за почти 45 долл. Это при том что бензиновый на 300 кобыл ещё год назад был около 41
Є і зворотня сторона медалі. Деякі тачки замовити в салоні дешевше, ніж купити бв 2-3 річні з рук на авторіа.
WalkmandT 31.03.2023 12:42 пишет: Форментор дизельный аж на 150 коняк стоИт в салоне за почти 45 долл. Это при том что бензиновый на 300 кобыл ещё год назад был около 41
там стоїть дизель в який запхали майже усі опції з конфігуратору.
Брату х1 u11 20d +m-pack+harman + диски порахували 1.800. А що у того форментора «все-все»? Бітс аудіо, яке не грає? Чи клімат, який лише зупинившись налаштувати можеа?)))
Брату х1 u11 20d +m-pack+harman + диски порахували 1.800. А що у того форментора «все-все»? Бітс аудіо, яке не грає? Чи клімат, який лише зупинившись налаштувати можеа?)))
я не вчитувався. Можна піти в конфігуратор і подивитися. Я би зараз не замовляв, воно приїде коли рак на горі свисне
Ого, 2.5 євро подорожчання бази достатньо відчутно. І це ж тільки база. Згадую ті прекрасні часи, коли свій в фулі взяв за 29.5$.
це правда і поки існує спред між курсами імпортера/готівка, то купівля стає більш приваблива
може хто не захоче чекати cupra leon sp до 2024 та зекономити 2,5 тис євро - домовимось)
х1 зараз здається акційні, тому ціна приємна М пакет + диски це все одно голе авто. Тільки виглядає вже норм. P.S. Harman також не грає.
х1 зараз здається акційні, тому ціна приємна М пакет + диски це все одно голе авто. Тільки виглядає вже норм. P.S. Harman також не грає.
ну я б спочатку базу глянув. Харман не грає? У бмв хай-фай, той, що наступний після базового звуку, грає без саба краще, ніж той бітс з сабом. Якщо що, то в боуз, меридіанах і решті бурмейстерів вже трохи розбираюсь))) Акційні, то типу попередні, ті що на росію мали йти. Але там цінник співставний з u11. Не знаю, хто їх братиме при такому розкладі, там треба ще -20% робити. Ну хіба що ті попередні є в наявності, а u11 треба чекати 4-6 міс. До речі, хто не в курсі - юрособам почали давати пільгові кредити не лише на комерцію, а й на легкові авто.
ну я б спочатку базу глянув. Харман не грає? У бмв хай-фай, той, що наступний після базового звуку, грає без саба краще, ніж той бітс з сабом. Якщо що, то в боуз, меридіанах і решті бурмейстерів вже трохи розбираюсь)))
Так, а що там в базі такого цікавого? Бачу електробагажник і парктроніки. Все інше за гроші. Харман, як на мене, не грає на стільки, щоб був вартий доплати від стандартного HiFi. Мало того, якщо хочеться далі займатись звуком, то з Харманом це значно складніше. Я не скажу, що він поганий, але ну нічого особливого взагалі і замовити щось краще можливості немає. У Audi опційна B&O грає прям сильно краще, за приблизно ті ж гроші.
ну я б спочатку базу глянув. Харман не грає? У бмв хай-фай, той, що наступний після базового звуку, грає без саба краще, ніж той бітс з сабом. Якщо що, то в боуз, меридіанах і решті бурмейстерів вже трохи розбираюсь)))
Так, а що там в базі такого цікавого? Бачу електробагажник і парктроніки. Все інше за гроші. Харман, як на мене, не грає на стільки, щоб був вартий доплати від стандартного HiFi. Мало того, якщо хочеться далі займатись звуком, то з Харманом це значно складніше. Я не скажу, що він поганий, але ну нічого особливого взагалі і замовити щось краще можливості немає. У Audi опційна B&O грає прям сильно краще, за приблизно ті ж гроші.
у Ауді під цю систему йде окрема підготовка автівки.
У BMW наче також не просто динаміки замінили, шильдики HK наліпили і все. Воно в складі пакету за 500 з лишнім євро ще ок, але платити за нього майже тисячу я б не став. Сидів в 3-ці де звичайний Hi-Fi перезібрали на компонентах Focal + додатковий підсилювач. По грошам десь на 2-3 сотні дорожче HK, але звук на голову вище. З мінусів - колхоз і зовні Харман виглядає таки краще.