Купив комору 20м2 в паркінгу свого будинку. Мені стільки не треба. Хочу нарізати на менші і здавати в оренду. Бачу в інеті купу об'яв від контор, які здають в оренду бокси. Якщо хтось користується такими послугами, який оптимальний розмір і конфігурація для таких боксів?
на фтуе нету нищебродов, арендующих кусочки места в паркинге. Тут алегархи! Я б попробовал сдать под три мотоцикла. Ну что еще можно хранить чужого? Резину? Велосипеды?
Serhio 14.02.2020 15:18 пишет: Купив комору 20м2 в паркінгу свого будинку. Мені стільки не треба. Хочу нарізати на менші і здавати в оренду. Бачу в інеті купу об'яв від контор, які здають в оренду бокси. Якщо хтось користується такими послугами, який оптимальний розмір і конфігурація для таких боксів?
А в каком районе, физические размеры, заезды и прочая критическая информация она явно лишняя на фтуе здесь леХко принимают роды по интернету ....
Andrey-Mil 14.02.2020 16:13 пишет: на фтуе нету нищебродов, арендующих кусочки места в паркинге. Тут алегархи! Я б попробовал сдать под три мотоцикла. Ну что еще можно хранить чужого? Резину? Велосипеды?
Ідея з мотоциклами приймається як резервна. Якого розміру двері потрібні щоб комфортно заїхав мотоцикл.
Особисто я планую зберігати велосипеди і рідко вживане барахло. Дивлячись на ціну і пропозицію таких послуг на ринку, розумію що люди користуються цим. Хотів би зрозуміти що інші люди там зберігають.
Serhio 14.02.2020 15:18 пишет: Купив комору 20м2 в паркінгу свого будинку. Мені стільки не треба. Хочу нарізати на менші і здавати в оренду. Бачу в інеті купу об'яв від контор, які здають в оренду бокси. Якщо хтось користується такими послугами, який оптимальний розмір і конфігурація для таких боксів?
А в каком районе, физические размеры, заезды и прочая критическая информация она явно лишняя на фтуе здесь леХко принимают роды по интернету ....
Район центральний. Думав нарізати 2*2 метри зі стелажами з обох боків.
У людей ще є балкони і тамбури перед квартирами. Безкоштовні. Що ж таке вони мають мати, що не стане в коридор, а має зберігатися в боксі, ще й за гроші? Не знаю.
Район центральний. Думав нарізати 2*2 метри зі стелажами з обох боків.
Если даже дать вменяемые ответы на вполне конкретные уточняющие вопросы не в состоянии.... Ну, удачи!
Andrey-Mil 16.02.2020 13:28 пишет: дневной паркинг для офисного планктона? Автомойка?
Дневной паркинг- это фантастика . Планктон кинет машины где угодно но за паркинг платить не будут А как обычное паркоместо использовать можно? Если все таки решишь переделывать под мотоциклы/велики стоит делать так, чтоб потом с минимальным гемором переделать в что-то другое
Andrey-Mil 17.02.2020 20:42 пишет: у нас шкафы ролетные поставили у стенок задних.
Он что у вас вообще без охраны? У нас везде на нормальных местах все просто так лежит под стеночкой, включая колеса, велосипеды, мотоциклы и пр. Шкафами никто не заморачивался.
Andrey-Mil 17.02.2020 22:50 пишет: Условно дед сидит. У соседа пару лет тому два велика тиснули. Теперь никто не рискует...
Странный у вас паркинг... меня без пропуска из ЖЭКа "для осмотра недвижимости" даже просто посмотреть на продающиеся паркоместа не пустили. А уж вынести что-то крупнее пачки сигарет....