Гибрид имеет существенное преимущество в городе, бесступенчатая планетарная трансмиссия и гибридная установка позволяет сократить расход топлива с 15-18 до 10 литров.
Если часто ездите по трассе, я бы не рекомендовал.
Из минусов - пожилые гибриды менее ликвидны, чем с обычным ДВС.
И да, проверяйте состояние батареи обязательно. RX400h у меня проезжал около 2км на электротяге со скоростью 30-40 км/ч.
А вообще, RX как RX.
Да, и полный привод у него "псевдо" полный, в отличие от RX350. Так как задние колеса приводятся в движение очень слабеньким электромоторчиком, как сейчас помню, по скользкой дороге и снегу это особенно чувствуется - разгоняется, да и вцелом ведёт себя, как монопривод.
UFO, дякую за відгук з гібридами я в цілому знайомий, Пріус в сім'ї вже більш ніж два роки, тож з технічною стороною та особливостями експлуатації все зрозуміло тут більше цікавить RX, як модель, і його модельні особливості оскільки Ви володіли такою машиною - які недоліки могли б виділити? з перевагами Лексуса як такого, наче все зрозуміло теж
ага, в курсі на машинах після 2006 року вже зазвичай штатно стоїть виправлена версія плати читав, що якщо порівнювати "стару" і "нову" версії - машина зі старим інвертером їде динамічніше, але і спалити ключі - шансів більше в наших дилерів я ще не питав, але на кацапстані досі триває безкоштовна заміна старих проблемних інвертерів на нові
arcan 26.05.2020 08:38 пишет: Подскажите пожалуйста, где обслужить, сделать диагностику гибрида? Есть проверенные ребята в Киеве?
Якщо Toyota/Lexus - то є офіціали чи якщо так же хочеться до приватних - то діагностика гібридної частини це фактично підключитись до машини та Techstream'ом її почитати таке може багато хто зробити, у тому числі і я але ж це не сервіс, у повному розумінні терміну