Живу за містом, вибирати інтернет не приходиться - мобільного мало, а дротовий був колись укртелеком, але вже пару років як і дроти позрізали, і відповідно є одна контора яка протягнула оптику і "надає послуги".
до того що пару днів на місяць не стає інтернету вже якось звикли, до того що сепорт працює по буднях з 9 до 6(а по суті коли йому захочеться, і це одна людина, яка час від часу взагалі зникає), але вчора приїхавши додому, знову немає інтернету. при спробі зв'язатися - виставлена претензія у відсутності оплати за 2 місяці. хоча оплата була - через поле на їх сайті в особистому кабінеті. але їм це не аргумент - "ви не платили, вам ті гроші вернули, то не то, і тд і тп..." врешті-решт, довелося погасити "борг". спроба донести до іншої сторони що це не мої проблеми що вони мали магічну кнопку у своєму ж кабінеті(її успішно вже прибрали) не привели ні до чого - мене було послано в банк - з'ясовувати куди мої гроші пішли. але я і сам глянув по операціях по карті - один раз я виявляється поповнив чийсь рахунок київстар, наступного разу гроші пішли кудись - через хз яку систему платежів.
чи є шанси добитися правди в цій ситуації? чарджбеки у нас банки на жаль не практикують. іти в захист прав споживачів? антимонопольний? є страх, що якщо так наїхати на цю контору, то вони нічого не зроблять, а просто відключать проблемного клієнта - конкурентів у них же нема. Гроші невеликі - 360 грн за 2 місяц, але тут уже справа принципу