Дякую що нагадали про забутий БЖ Поки що влітку не було можливості зафіксувати витрату на автобанах Проте з тих моїх вимірів на трасі що я робив взимку: на швидкості 130 буде десь коло 7 140км/г - 8л
ось на цьому графіку з моїх записів можна помітити одну поїздку яку я зробив по трасі Київ - Рівне рано вранці на швидкостях 160+км/г: середня витрата за проміжок 300км досягла 10+л:
Хоча в середньому на звичаних поїздках середня витрата нижче 8,54 що в принціпі кореллюється з висновками видання автобільд в довгостроковому тестуванні: в них вийшло 8,2л за 2 роки та 100ткм пробігу
Реальний розгін до 100 Виконував у суху теплу погоду при температурі 22°С З двох педалей вийшло 8.5, за допомогою Launch Control - 7.94 Найкращі результати:
hollywood 19.05.2020 23:40 пишет: Дякую що нагадали про забутий БЖ Поки що влітку не було можливості зафіксувати витрату на автобанах Проте з тих моїх вимірів на трасі що я робив взимку: на швидкості 130 буде десь коло 7 140км/г - 8л
ось на цьому графіку з моїх записів можна помітити одну поїздку яку я зробив по трасі Київ - Рівне рано вранці на швидкостях 160+км/г: середня витрата за проміжок 300км досягла 10+л:
Хоча в середньому на звичаних поїздках середня витрата нижче 8,54 що в принціпі кореллюється з висновками видання автобільд в довгостроковому тестуванні: в них вийшло 8,2л за 2 роки та 100ткм пробігу
Что то аппетит у Вашего Кодиака не скромный..) Профильный Тигуан 2.0 ТСИ полный привод, 200 л.с. кушает по трассе +/- столько же.. Расход Вашего Кодиака, практически равен расходу Туарега, но только с 3.0 TDI.
Что то аппетит у Вашего Кодиака не скромный..) Профильный Тигуан 2.0 ТСИ полный привод, 200 л.с. кушает по трассе +/- столько же..
Кагбе сравнивать разные машины по расходу не совсем корректно. Кодиак на 25 см длиннее, шире на сантиметр и на 200 кг тяжелее. Мой ТСИ на трассе при 140 будет есть около 9 литров, а то и больше
hollywood 23.09.2020 08:13 пишет: Реальний розгін до 100 Виконував у суху теплу погоду при температурі 22°С З двох педалей вийшло 8.5, за допомогою Launch Control - 7.94 Найкращі результати:
Прогрів двигуна при -8°С ззовні на вулиці. Прогрівається до 30°С досить швидко, це коли відкрите саме мале коло - блок циліндрів та голова. Потім коли підключається коробка та грубка вже не так весело іде вверх. До кінця поїздки так і не вийшла на 90°С - робочу температуру.