Mangust 05.03.2020 22:18 пишет: Уже чуть чуть осталось подождать до видеофиксации. И тогда все.
мабуть
от дивлюсь роліки з цивілізованих країн Reddit - не знаю, як з відеофіксацією там, але, виявляється, що: влупити і звалити - це не дивина і "там" протаранити авто, що тошнить в лівій - це можливо бодатися з тим, хто виїхав "неаккуратно" з другорядної можна до виліту однієї з автівок з дороги виїхати на зустрічну, щоб першому стартанути з світлофора - це теж можливо вирізати три смуги і виїхати з автостради - це норма
А лівобережка - то такоє: занадто багато можливостей для оптимізації траєкторій...
Регулярно, наприклад, повертають ліворуч через подвійну осьову на виставковий центр.
Хоча на стоп-кадрі це, наче, міст через Десьонку. То ж або дуже гарячий водій або підштовхнули. Ще я згадую Жігулі, що замість влупити мені в виїхали на зустрічну і "чисто пощастило" що там нікого не було. Можливо і тут так було - але з зустрічним транспортом "не пощастило"
Mangust 05.03.2020 22:18 пишет: Уже чуть чуть осталось подождать до видеофиксации. И тогда все.
и что? она не даст выехать на встречку? наркоман на бляхе вообще о них может ничего не знать и ему пох. а вот когда ремонтировали мост, могли бы и разделитель поставить...