Ganni 31.07.2020 12:12 пишет: Позавчора зустрічався зі старим другом на новенькій Камрі гібрид офіційній. Споживання по Києву - 4.8 Для розуміння до цього на 50ці бензиновій в нього менше 12 ніколи не було. В салоні комплектація дуже ок (але за такі зізнання на фтуа ледь не банять, знаю))), систем безпеки дофіга і ще трохи
Якщо седан і великі пробіги по місту, а практичність не на першому місці, то тема Пассата/Суперба для мене закрита
п.с. Ну ясно можна зробити поправку що машина нова і ще береже, а потім буде давити гашетку сильніше... Але тим не менше цифра вражає
Что сказать, молодец друг. Даже у производителя не получается меньше 5,2.
Ganni 31.07.2020 12:12 пишет: Позавчора зустрічався зі старим другом на новенькій Камрі гібрид офіційній. Споживання по Києву - 4.8 Для розуміння до цього на 50ці бензиновій в нього менше 12 ніколи не було. В салоні комплектація дуже ок (але за такі зізнання на фтуа ледь не банять, знаю))), систем безпеки дофіга і ще трохи
Якщо седан і великі пробіги по місту, а практичність не на першому місці, то тема Пассата/Суперба для мене закрита
п.с. Ну ясно можна зробити поправку що машина нова і ще береже, а потім буде давити гашетку сильніше... Але тим не менше цифра вражає
Что сказать, молодец друг. Даже у производителя не получается меньше 5,2.
По-перше, наші маркетологи як завжди лажонули з цифрами (зайдіть на американський сайт - там 51MPG city). А по-друге я озвучив цифру котру сам на власні очі бачив на б/к
Тойота 10.08.2020 05:30 пишет: Таке враження, що ВаГ доплачує за "гноблєніє" Тойоти на форумі. Тільки GANNI, купив Ваг, і, не "гадіт"на тойоту. " Уважаю, БРАТ".. (СМАЙЛИК обнимаю, )
Тойота 10.08.2020 05:30 пишет: Таке враження, що ВаГ доплачує за "гноблєніє" Тойоти на форумі. Тільки GANNI, купив Ваг, і, не "гадіт"на тойоту. " Уважаю, БРАТ".. (СМАЙЛИК обнимаю, )
они завидуют... качеству тойоты)
По якості. Мені хтось казав що :японські Камрі,відрізняються від турецьких корол..
Ну мені останні моделі дійсно дуже зайшли на відміну від решти афтуа, а коли я дізнався що навіть в базовій гібридній версії там понапихали чи не всі електронні помічники безпеки, то я заповажав тойотку ще сильніше Раніше це була примітивна сокира*, а зараз там приємний (окей це суб"єктивно) лук і всіляки контролі рядності, мертві зони, радар-круїзи, адаптивне світло, фронт-асисти, навіть зчитування знаків якщо не помиляюсь. І при цьому 8сек до сотні на 5л бензу(!) по місту
*свою власну древню примітивну сокиру обожнюю і не збираюсь продавати))
Колись на авто підприємство, закупили трохи двадцяток.Камри 2.2 мех, та 3 АКПП. Водії порівнювали з іншими авто, трінділи різне. Потім зайшли ТРИДЦЯДКИ, Водії почали говорити ;от двадцятка вещь неубиваєма. Тридцядка, не то. Після приходу сороковок,почали дружно в один голос, от тридцядка агінь,сороковка корова., магнітофон лайно. Так після виходу пядесяток, теж сорокова краща. Зараз коли прийшли 70ки, говорять от 50 агінь, по 400/++тис наганяли, і нічого, не робили серйозного. А от 70ка авно., вже поміняли втулки стабілізатора. Таж розмова буде із наступним поколінням.
Тойота 10.08.2020 10:22 пишет: Колись на авто підприємство, закупили трохи двадцяток.Камри 2.2 мех, та 3 АКПП. Водії порівнювали з іншими авто, трінділи різне. Потім зайшли ТРИДЦЯДКИ, Водії почали говорити ;от двадцятка вещь неубиваєма. Тридцядка, не то. Після приходу сороковок,почали дружно в один голос, от тридцядка агінь,сороковка корова., магнітофон лайно. Так після виходу пядесяток, теж сорокова краща. Зараз коли прийшли 70ки, говорять от 50 агінь, по 400/++тис наганяли, і нічого, не робили серйозного. А от 70ка авно., вже поміняли втулки стабілізатора. Таж розмова буде із наступним поколінням.
Так і є... хоча зараз усі кажуть, що сороковка краще сімдесятки)
Тойота 10.08.2020 10:22 пишет: Колись на авто підприємство, закупили трохи двадцяток.Камри 2.2 мех, та 3 АКПП. Водії порівнювали з іншими авто, трінділи різне. Потім зайшли ТРИДЦЯДКИ, Водії почали говорити ;от двадцятка вещь неубиваєма. Тридцядка, не то. Після приходу сороковок,почали дружно в один голос, от тридцядка агінь,сороковка корова., магнітофон лайно. Так після виходу пядесяток, теж сорокова краща. Зараз коли прийшли 70ки, говорять от 50 агінь, по 400/++тис наганяли, і нічого, не робили серйозного. А от 70ка авно., вже поміняли втулки стабілізатора. Таж розмова буде із наступним поколінням.
Так і є... хоча зараз усі кажуть, що сороковка краще сімдесятки)
. Особисто 40ка з 3.5л.несподобалась. дурна, а 2.4 гуде і, не їде. 50ка з 2.5 л. Більш менш. А от 70ка, зовсім інший авто.
покатался на новом рав-4, это топ, просто супер тачка
Завидуют 100%, так что если кто-то гадит - это должно только радовать
покатался на новом рав-4, это топ, просто супер тачка
Здрасьте, это не щитается, у него хайлендер в профиле.