Кратко сперва мы сделали всю проводку в машине оставлось только подключить печку. Подкулючаем печку и после этого машина не заводится что делать помогите ?
KaJIu6pu 27.03.2020 18:50 пишет: Кратко сперва мы сделали всю проводку в машине оставлось только подключить печку. Подкулючаем печку и после этого машина не заводится что делать помогите ?
Машина специфічна, в мене подібні ситуації були на обох дизелях, наче все вірно підключили, але... Перший раз евакуатором в Боярку возили, доречі теж пічку ремонтували, там якийсь шаман Микола його завів. Було 3 роки тому, хлопці позвільнялися, але телефон Миколи того залишився, коли потрібно скину в особисте... А ось півроку тому тут на форумі мені реанімували машину, дивіться в партнерах, «ВС моторс» привіз їм евакуатором після криворукого сто флагман моторс котрі поремонтували мені електрику
KaJIu6pu 27.03.2020 18:50 пишет: Кратко сперва мы сделали всю проводку в машине оставлось только подключить печку. Подкулючаем печку и после этого машина не заводится что делать помогите ?
дивитись на проводку. Від'єднувати частково проводку, під'єднувати шматки поступово, після кожної зміни - перевіряти, коли починає глючити.
Що значить - не заводиться? Стартер крутить? Помилки в компі є? Сам двигун пічки - живий?
Якщо відключити пічку (зняти роз'єм) і при заведеному двигуні під'єднати ? УВАГА, потрібні РОБОЧІ запобіжники для такого експерименту, краще вмонтувати додатковий запобіжник в дроти живлення. І я б перевірку двигуна пічки робив спочатку поза авто на вулиці на окремому аккумі.