Ganni 09.04.2020 02:29 пишет: Одразу скажу що поважаю чужі смаки і бажаю успіху в досягненні мрій Але блін як жеж нецікаво і передбачувано Я більше десяти років читаю афтуа, але випадків коли подібні бажання хоббі віддалялись від тріади е34-шейховоз-сигара (ну і похідні від них молодші чи старші моделі) не особливо пригадую, якщо не брати до уваги окремих унікумів "хочу реставрувати волгу/жигулі/москвич"
Не стоит искать логики в таких покупках. Её нет. Взрослые дети просто играются. Реализуют идею обладания каким-то автомобилем, который в их сознании стал знаковым (каждый свою ассоциацию имеет). Я владел многими конкретными экземплярами авто, на которые «пускал слюни» в детстве. О том Ниссане просто никто никогда и не мечтал. Скажу больше: такой модификации у нас почти никто и не видел в жизни. А вот е30, 124, 123, Волги 21-ые- это для дядек возможность прикоснуться ко времени когда они были молодыми и красивыми, были живы родители, или колбаса была по 2,20 или сколько там...) Мне часто попадались древние экземпляры в удивительно классном состоянии, но нафиг никому не нужной модели. Продавал за копейки. Эх собрать бы их сейчас в кучу.
Ganni 09.04.2020 02:29 пишет: Одразу скажу що поважаю чужі смаки і бажаю успіху в досягненні мрій Але блін як жеж нецікаво і передбачувано Я більше десяти років читаю афтуа, але випадків коли подібні бажання хоббі віддалялись від тріади е34-шейховоз-сигара (ну і похідні від них молодші чи старші моделі) не особливо пригадую, якщо не брати до уваги окремих унікумів "хочу реставрувати волгу/жигулі/москвич"
У нас был W124 в 2000-м и одно могу сказать, что уже тогда было много убитых, а сейчас все мертвы)) А у кого живой, тот стоит намного дороже от цены хлама по палате))) Что особенно в W124 если он убитый?))) Все дрова на рынке.
Коротко: був W124 мотор 2.0 дизель, комплектація "бомж", брав з пробігом 340 тис. після 3,5 років експлуатації - повністю ремонт кузову (проблема передні крила, задні арки). Майстер коли робив кузов просив щоб на заміну давав не новий китай, а шукав старі запчастини (саме по кузову). Авто взагалі безпроблемне, мотор взагалі огонь в плані живучості , а в плані потужності - 75 конячок, зате розхід . Шумка прекрасна, дорогу тримає прекрасно тільки треба було 2,5 або 3,0 дизель. Батька підбив купив собі 2,5 дизель на механіці Купив профільне авто і свого продав з пробігом 640 тис., але тепер жалію, сам шукаю тільки 3,0 дизель на автоматі.