Одобряю. Скандинавское кино - находка для ценителей. Любой рандомный фильм со Стелланом Скашгордом можно смотреть сразу не читая отзывов, не пожалеете. Анти- голливуд в самом хорошем смысле Из последнего отсмотренного - Король чертова острова
Ugo Chaves 19.04.2020 10:03 пишет: Одобряю. Скандинавское кино - находка для ценителей. Любой рандомный фильм со Стелланом Скашгордом можно смотреть сразу не читая отзывов, не пожалеете. Анти- голливуд в самом хорошем смысле Из последнего отсмотренного - Король чертова острова
Поціновувачам скандинавського бойовика - трішки криміналу, трішки драми, трішки комедії та сексу; тихо, спокійно, цікаво. Один із улюблених. Класне кіно
lopa 08.01.2023 06:07 пишет: Поціновувачам скандинавського бойовика - трішки криміналу, трішки драми, трішки комедії та сексу; тихо, спокійно, цікаво. Один із улюблених. Класне кіно
А порадьте на якому торенті є активна роздача, ну і щоб якість була хоча б BD. Бо все що знайшов то і якість низька , і головне, роздаючих немає зовсім.
цей фільм можна в будь-якій якості дивитися, але він дійсно на любителя. Я б на сексі там не заморочувався, фільм трохи про інше. Але мені подобається Стеллан Скарсгард і я дивлюсь фільми за його участю. На хдрезке є якість хдультра. але хіба що онлайн дивитися або якісь качалки використовувати.
lopa 08.01.2023 06:07 пишет: Поціновувачам скандинавського бойовика - трішки криміналу, трішки драми, трішки комедії та сексу; тихо, спокійно, цікаво. Один із улюблених. Класне кіно
А порадьте на якому торенті є активна роздача, ну і щоб якість була хоча б BD. Бо все що знайшов то і якість низька , і головне, роздаючих немає зовсім.
На HD rezka дивись онлайн,якість 1080,нафіг тобі ті торренти.
egorka 09.01.2023 11:14 пишет: а як на отій rezka дивитись он-лайн на ТВ?
треба ставити якийсь додаток до якого можна додавати сайти. Для андроїда здається є апп. Для всяких лиж треба читати профільні форуми. Пошук в гуглі видає віджет для самсунг тізер, хоча я не знаю чи все воно працює, я на компі дивлюсь, а по теліку те що є в мегого. Трохи погрався додатками з фільмами і мені набридло.
egorka 09.01.2023 11:14 пишет: а як на отій rezka дивитись он-лайн на ТВ?
треба ставити якийсь додаток до якого можна додавати сайти. Для андроїда здається є апп. Для всяких лиж треба читати профільні форуми. Пошук в гуглі видає віджет для самсунг тізер, хоча я не знаю чи все воно працює, я на компі дивлюсь, а по теліку те що є в мегого. Трохи погрався додатками з фільмами і мені набридло.
може тоді краще на приставку додаток поставити? Може хто скине ссилку?
Бо у мене телевізор Panasonic і його Viera tools не пропонує таких додатків. Пропонує тільки усякі Нетфлікси, амазони, мегого, юутуби та їм подібні. Медіаплеєр також не можна оновлювати ПЗ, бо у мене у плеєрі немає обмежень на перегляд усіх форматів, а у більш пізніх оновленнях ПЗ цей функціонал обрізали заради дотримання авторських прав. Тобто спробую оновити ПЗ і щось пошукати для онлайн кінотеатрів - втрачу можливість дивитися образи 3-д дисків та слухати образи супераудіосіді дисків.
Бо у мене телевізор Panasonic і його Viera tools не пропонує таких додатків. Пропонує тільки усякі Нетфлікси, амазони, мегого, юутуби та їм подібні. Медіаплеєр також не можна оновлювати ПЗ, бо у мене у плеєрі немає обмежень на перегляд усіх форматів, а у більш пізніх оновленнях ПЗ цей функціонал обрізали заради дотримання авторських прав. Тобто спробую оновити ПЗ і щось пошукати для онлайн кінотеатрів - втрачу можливість дивитися образи 3-д дисків та слухати образи супераудіосіді дисків.
Я дивлюсь в браузері смарт-тв самсунг.Якщо в тебе є ці нетфлікси і інше,то інтернет-браузер теж повинен бути Відкрив для себе цю звичайну хрінь півроку назад,і с тих пір іду на торренти,якщо хочу 4к щось дійсно знакове,типу Драконів,чи Топ Ган…. Через браузер працює дуже добре,перевірено на двох тв. Зайшов в профіль,в телефоні додав купу фільмів в продовжити перегляд-зайшов в телевізорі-і дивись(в телевізорі в браузері звичайно не так зручно робити пошук,але якщо норм пульт-то теж цілком швидко).