hugo-smk 11.12.2023 12:59 пишет: І знову підніму тему Рік на Бош безкаркасних-досить пристойно, але зимою стало видно шматочки де вже розмазує.
В мене комплект Бош Аеротвін (безкаркасні) відслужив роки з чотири, якщо не більше. Скло, від крупного бруду (разом з ним і, іноді, самі двірники) - потрібно вимивати самому, вологими серветками.
Ну я інколи задивляюсь на авто в потоці і навіть з вулиці бачу як "якісно" в них чистять щітки) Тому так,допускаю що і більше 4 років може прослужити щітка
Ну я інколи задивляюсь на авто в потоці і навіть з вулиці бачу як "якісно" в них чистять щітки) Тому так,допускаю що і більше 4 років може прослужити щітка
Останні пару років - було вже не ідеально чисто, але все ще дуже навіть ок (лише треба було лити більше омивача). Забув, ще один інгридієнт довгої служби двірників - гарний омивач.
Cтояли рідні БОШ (машині було 10+р), це було ще на попередній машині, купив на двірниках.юа такіж самі, відходили один сезон. потім поставив резинки з АШАНУ, відходили 2 сезони, потім купив тут у комрада, собі та дружині на машину, відходили рівно один сезон.
На теперишній машині, стояли ще рідні БОШ, бельгіум. Знаючи, що крім заводських, Бош лайно, купив Валео. Вони на 10% дорожчі за БОШ, 3 дні і пасажирський почав рипіти . З виду упаковка і якість оригінал....
Виходить, окрім резинок, якісних двірників немає в продажу?
На теперишній машині, стояли ще рідні БОШ, бельгіум. Знаючи, що крім заводських, Бош лайно, купив Валео. Вони на 10% дорожчі за БОШ, 3 дні і пасажирський почав рипіти . З виду упаковка і якість оригінал....
Виходить, окрім резинок, якісних двірників немає в продажу?
із власного досвіду є таке спостереження, чому рідні з заводу краще ніж покупні - бо перші працюють на новому склі, теж після рідних не міг підібрати якісні, але от два роки тому спіймав камінь в скло і по страховій у офіціалів замінив його, в той же день поставив нові Бош Аеротвін, вистачило майже на два роки і 50к пробігу, до цього ще на Твінго їздив на поліровку скла, після процедури замінив щітку (там одна 650 мм на все скло) на Чемпіон, який пропрацював наступні 5 років і майже 60к пробігу