навчався в караті. вони готують під іспит в межах основної програми. я після отримання прав продовжував у них навчатись - там вже дають складніші вправи виконувати.
За 3 роки, думаю, немало змінилось - які мотошколи зараз радять? Цікавить правий берег, бажано ближче до Академа/Житомирки Чув, що на Лавіні вчать, але якось навчання на парковці мабуть не то Чайка - нагуглив. Як по реальним відгукам? І можливо, хтось знає про мотонавчання Ірпінь/Буча? Було б ідеально по розташуванню, але гугл мовчить або старе щось
самоучка мот 300кг, на центральную ножку поставить его не могу. катаюсь без проблем, город, трасса, село, грунт. когда положил, поднять смогли втроем. на малых скоростях маневрировать вообще сложно, думаю дело в весе мотоцикла.
мот 300кг, на центральную ножку поставить его не могу. катаюсь без проблем, город, трасса, село, грунт. когда положил, поднять смогли втроем.
Який мот? якщо грунт, то схоже на великого Гуся Адв, хоча там лише 268кг
По начанню рекомендую Феофанію. Там гарний майданчик з підйомами/спусками, а не те шо на парковках. Ну і більш-менш швидкість пристойну можна тримати, ну і повороти є гарні, де можна як Валентино Россі))) Хоча яка зараз якість асфальту - хз) По інструкторах не скажу, давно вже було)