autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
sasha13 | Супер писатель! *
Re: Жизнь после Туарега
[Re: -Виталя-] 25 мая 2020 в 11:15
-Виталя- 25.05.2020 10:48 пишет:

у вас 2 машины с салона.
обе через 3 годы были чпокнутыми, поломанными и проблемными?

в мене одна була з салону і як раз була (дуже гарно підібрано епітети) чпокнута, проблемна і поламана вже з салону
ледве своїх 7 років і 200ткм проїхала
Ganni | подсевший на форум ***
[Re: -Виталя-] 25 мая 2020 в 15:34
-Виталя- 25.05.2020 10:57 пишет:

Mookker 25.05.2020 10:54 пишет:

-Виталя- 25.05.2020 10:52 пишет:

В ответ на:

...

ну ни кто ж ни говорит что если бу - так сразу в крайность.
официал с прозрачной историей и каско с первого дня и полной диагостикой перед покупуой не думаю что доставит какие-то проблемы.

молчу

молчи, мы уже разобрались пару мес назад что ты коробку и сцепу не диагностил и даже не знал что на ваге можно это делать

Колись давно камрад Фетус, якщо не помиляюсь, детально розказував про (доволі серйозні якщо на них забити) проблеми своїх автомобілів, котрі от взагалі ніяк не ідентифікуються стороннім спостерігачем навіть на тест-драйві - лише в статусі власника вилазить)))

Я жодним чином не переходжу в крайність "б/у це однозначно гроб-гроб-кладбіщє-увалений биток", але й повністю відкидати, що замаскувати трабли можна навіть на ніби як чистій автівці, теж не треба. І на жаль, наш співучий нАрід не гребує кривити душею якщо це дає додаткові +1-2 кує
[Re: -Виталя-] 25 мая 2020 в 15:35

Ganni 23.05.2020 15:25 пишет:

-Виталя- 23.05.2020 14:25 пишет:

В ответ на:

...

вполне норм. куча знакомых пришло к выводу что дешевле покупать 2-3 летнее авто и раз в 2-3 года менять - меньше теряешь на перепродаже.

Тут на форумі таких повно - зі зламаними коробками, проблемними двигунами, чокнутою електронікою

п.с. Я звісно журтую частково. Але розпочинати срач "нове VS бу" не хочу

у вас 2 машины с салона.

Так а я не маю звички скидати автомобілі кожні 2-3 роки, тому до своїх авто в мене ставлення відповідне. Але я не даю гарантію, що так само дотошно слідкував би за станом автомобілів, якби міняв їх як взуття)))
[Re: Mookker] 25 мая 2020 в 15:38
Mookker 25.05.2020 10:54 пишет:

-Виталя- 25.05.2020 10:52 пишет:

Murzik2.0 23.05.2020 15:39 пишет:

В ответ на:

...

Такое. Новое есть новое, как ни крути. На перепродаже - с учетом сколько сейчас на дорогах авто с красными поворотниками, я бы не принимал прошлый опыт как константу. Как раз на б/у среди моих знакомых в асашай смотрят.

ну ни кто ж ни говорит что если бу - так сразу в крайность.
официал с прозрачной историей и каско с первого дня и полной диагостикой перед покупуой не думаю что доставит какие-то проблемы.

молчу

Угу, це якраз до питання співочого нАріда, да
-Виталя- | Достоевский **
[Re: Ganni] 25 мая 2020 в 16:54
Ganni 25.05.2020 15:35 пишет:

Ganni 23.05.2020 15:25 пишет:

В ответ на:

...

Тут на форумі таких повно - зі зламаними коробками, проблемними двигунами, чокнутою електронікою

п.с. Я звісно журтую частково. Але розпочинати срач "нове VS бу" не хочу

у вас 2 машины с салона.

Так а я не маю звички скидати автомобілі кожні 2-3 роки, тому до своїх авто в мене ставлення відповідне. Але я не даю гарантію, що так само дотошно слідкував би за станом автомобілів, якби міняв їх як взуття)))

чем отличается дотошное слежение от недотошного в первые 2-3 года жизни авто?

с гарантии в гаражи уйдете?
ТО в 1,5 раза реже проходить будете?
бензин с бочки заливать?
[Re: -Виталя-] 25 мая 2020 в 21:53
-Виталя- 25.05.2020 16:54 пишет:

Ganni 25.05.2020 15:35 пишет:

В ответ на:

...

у вас 2 машины с салона.

чем отличается дотошное слежение от недотошного в первые 2-3 года жизни авто?

с гарантии в гаражи уйдете?
ТО в 1,5 раза реже проходить будете?
бензин с бочки заливать?

Недотошне це коли в тебе починає двигун піджирати масло, а ти не паришся звернутись до дилера "бо скоро все одно будеш сплавляти Муккеру"

Дотошне це коли в тебе здихає ксенонова лампа і ти ставиш оригінал з 2,5-разовою переплатою (в порівнянні з Китаєм).

п.с. До речі згадав прям академічний приклад з жизні гольфа, який можна було б "впарити" і ніхто б не викупив: я десь колись на оффроуді зачепився об якусь каменюку і в мене щось там десь порушилась герметичність і в холодну погоду тупо замерзав трос що веде до важеля коробки (це вже в новому електроніка перемикає, а в мене ще кондово). От реально в хороший мінус стоїш і молотиш на холосту як баран доки розмерзнеться))) Новий трос разом з важелем - став в 1кує
Я абсолютно переконаний, що люди з сумнівними моральними принципами ніколи в житті (продаючи в теплу погоду звісно) не поділились би з потенційним покупцем цією засадою
Владек | старожил *
[Re: Владек] 28 июля 2020 в 13:33
Привет камрады!
За прошедшее время протестировал несколько машинок, которые мог бы рассматривать для замены. Это были Х3, Х5, Jaguar F-PACE, Ку5 и Вольво СХ-60. И как то (по разным причинам), не получил удовольствия и эффекта ВАУ по сравнению с Туарегом. Скорее всего еще буду ездить год-два и поменяю на новый, одно-двухгодичный, Туарег.
Но, если бы менял на меньшую, то быстрее всех был бы Вольво ХС60.
Что скажете по поводу ХС 60 в новом кузове? Кто владеет, как машинка?
sparrow 406 | важничающий писатель *
[Re: Владек] 28 июля 2020 в 14:14
Владек 28.07.2020 13:33 пишет:

Привет камрады!
За прошедшее время протестировал несколько машинок, которые мог бы рассматривать для замены. Это были Х3, Х5, Jaguar F-PACE, Ку5 и Вольво СХ-60. И как то (по разным причинам), не получил удовольствия и эффекта ВАУ по сравнению с Туарегом. Скорее всего еще буду ездить год-два и поменяю на новый, одно-двухгодичный, Туарег.
Но, если бы менял на меньшую, то быстрее всех был бы Вольво ХС60.
Что скажете по поводу ХС 60 в новом кузове? Кто владеет, как машинка?

Autoua.netФорумВибір автомобіля

Жизнь после Туарега (7/7)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

2 користувачів і 59 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 7494