autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Аутлендер, фьюжн, вроді все. (4/4)

Researcher | СуперСтар ***
Re: Аутлендер, фьюжн, вроді все.
[Re: Victor G] 28 января 2021 в 19:00
Victor G 28.01.2021 14:13 пишет:

які відгуки по експлуатації? за скільки б реально продали якби планово вирішили б продати? Кодіак 2017 (один з перших) з пробігом 200+ дешевше 20 у.е нереально знайти.

У меня очень высокая база для сравнения - до него ездил на новом Пасфайндере, что по сути тоже самое, что Инфинити qx60. Поэтому к салону привыкал месяц где-то, тесно было. Сейчас уже ничего, но не отказался бы от лишних 10 см в ширину. Но едет адекватно, мотор коробка друг друга понимают. У меня топ комплектация, включая розетку в салоне и сабвуфер, прикольно.

Машина неэкзотичная у нас вообще, все есть, все делается.

Продавать не собираюсь, но купил с минимальными повреждениями (подвеска в основном) и целыми подушками с пробегом 40 тыс км за 15,5 куе
Vinciliti | member
[Re: HeadShot] 28 января 2021 в 20:00

Я не хейтер авто із США, але розкажу на своєму прикладі. В кінці минулого року після продажу авто, почав активно шукати іншого коника. Кузов тільки універсал, бюджет був дуже обмежений. Спочатку огляди місцевих авто тут навіть слова важко підібрати , потім переключився на варіант з пригоном з Європи. США/Корея були на закуску, якщо не вдасться знайти варіант з Європи. Коли володів минулим авто, то майже кожного разу при відвідуванні сто бачив цей розірваний мотлох (авто із США), який по швидкому ліпили для перепродажу вже тут. В мене на Аутбеку були 2 косметичні підкраси від минулого власника і коли я його продавав (дуже тяжко йшло діло) майже всі хто його оглядав тикали мені цифри приборів. Бажання про авто з штатів було на нулі, тим паче, що універсалів в мій бюджет (макс 11) майже не реально було пригнати. Потім недалеко від дому відкрили стоянку з автівками з Кореї і я побачив "свіжий пригон" з купи Кіа/Хендай з шашечками на даху, які потім будуть продаватися як цілі з невеликим пробігом. Тут на форумі зі мною поділилися контактами людини, яка займається пригоном лізингових аукціонних авто з Європи. В нього і купив своє з пробігом 200. Стан . Бюджет звісно прийшлось збільшити, так - як був дійсно достойний варіант. Чи зробив би я знову так - биток з США (і в 99% криворукі майстри його по швидкому, бо черга піджимає збирають до кучі) з пробігом до 100тис миль, чи абсолютно ціла з прозорою історією обслуговування, чесним пробігом по автобану але з 200тис км? Де після мрев максимум міняєш масло в двигуні. Відповідь очевидна.
Ось в кінці січня колега по роботі нарешті перестав возити свій Вольво v60 2014р. на евакуаторі між різними сто. Почав він свій квест на початку грудня. Нарешті отримав номера і вона стала його. Сьогодні з ним спілкувався. Розчарований, але старається не подавати виду, а коли почав мені перечисляти, скільки і що ще потрібно зробити я був шокований. І це йому підбирали варіант з невеличким пошкодженням, а по факту не все так весело як обіцяли, щей запчастини космос по ціні (Вольво же ).

Цілком підтверджую, як роблять авто з США на продаж то це сум і горе насправді, а якщо робиш для себе та під себе то виходить із бюджету автомобіль, який був спочатку, але в такому випадку є заспокоєння себе, що ти зробив все правильно, ну або хотяби старався зробити все так.

Треба найти правильних людей, що б помогли з цим. А в наш час це огого)
Ganni | подсевший на форум ***
[Re: HeadShot] 29 января 2021 в 00:14
HeadShot 28.01.2021 18:58 пишет:

Ось в кінці січня колега по роботі нарешті перестав возити свій Вольво v60 2014р. на евакуаторі між різними сто. Почав він свій квест на початку грудня. Нарешті отримав номера і вона стала його. Сьогодні з ним спілкувався. Розчарований, але старається не подавати виду, а коли почав мені перечисляти, скільки і що ще потрібно зробити я був шокований. І це йому підбирали варіант з невеличким пошкодженням, а по факту не все так весело як обіцяли, щей запчастини космос по ціні (Вольво же ).

А от не кидався б ваш колега понтами і обирав би щось менш пафосне аніж вольво, то не було б такого розчарування по ціні
HeadShot | старожил ***
[Re: Ganni] 29 января 2021 в 07:03
Ganni 29.01.2021 00:14 пишет:

HeadShot 28.01.2021 18:58 пишет:

А от не кидався б ваш колега понтами і обирав би щось менш пафосне аніж вольво, то не було б такого розчарування по ціні

Я йому це саме на початку цієї пригоди казав. Взагалі шукався в версії крос-кантрі, під кінець почав нервувати і погодився на найбільш цілий варіант (за його словами). А тепер каже : "дааа, это лотерея ".
Абрвалг | IesuiT **
[Re: HeadShot] 29 января 2021 в 09:45
шо б почем зря не нервничать надо до покупки понимать то, что покупаешь, уровень цен на ремонт( запчасти). И на таких машинах как вольво или мерс и т.п. сразу закладывать потенциально + пару тысяч долларов в ремонт. И тогда будет все ОК и не будет разочарований.
Dubrovin | энтузиаст **
[Re: Абрвалг] 29 января 2021 в 16:51
Абрвалг 29.01.2021 09:45 пишет:

шо б почем зря не нервничать надо до покупки понимать то, что покупаешь, уровень цен на ремонт( запчасти). И на таких машинах как вольво или мерс и т.п. сразу закладывать потенциально + пару тысяч долларов в ремонт. И тогда будет все ОК и не будет разочарований.

Кто-то покупает б/у БМВ и Мерсы на самые последние деньги? Вопрос риторический и я склонен верить, что большинство именно так и делает. Вот под такими людьми, и умирают автомобили. Покупает «шоб покруче», а денег обслужить нет. Потом начинается поиск китайский заменителей, вместо того, чтобы один раз поставить оригинал, они по два-три раза меняют китайское. И так машины с года в год, становится хламом у большинства выпендрёжников.
HeadShot | старожил ***
[Re: Dubrovin] 29 января 2021 в 17:46
Dubrovin 29.01.2021 16:51 пишет:

Абрвалг 29.01.2021 09:45 пишет:

Кто-то покупает б/у БМВ и Мерсы на самые последние деньги? Вопрос риторический и я склонен верить, что большинство именно так и делает. Вот под такими людьми, и умирают автомобили. Покупает «шоб покруче», а денег обслужить нет. Потом начинается поиск китайский заменителей, вместо того, чтобы один раз поставить оригинал, они по два-три раза меняют китайское. И так машины с года в год, становится хламом у большинства выпендрёжников.

Человек купил Вольво не на последние, да и еще 1 авто имеется про запас. Он просто слепо был уверен, что если легенький биточек, то там запчастей не много нужно. В начале он думал, что только поменять колесный/тормозной диск, суппорт, шланг, и рычаг . В реалии - все намного серьезнее (и кузовщина, и потолок, и безопасность, и электро рейка и ...... список там нормальный)
HDC1 | Супер писатель! **
[Re: HeadShot] 29 января 2021 в 17:57
HeadShot 29.01.2021 17:46 пишет:

Человек купил Вольво не на последние, да и еще 1 авто имеется про запас. Он просто слепо был уверен, что если легенький биточек, то там запчастей не много нужно. В начале он думал, что только поменять колесный/тормозной диск, суппорт, шланг, и рычаг . В реалии - все намного серьезнее (и кузовщина, и потолок, и безопасность, и электро рейка и ...... список там нормальный)

А чому так получилось? Не уважно дивився на фотографії + опис? У продавця репутація хороша? Це страхова продавала? Якийсь дивний автомобіль, як це получилось що пошкоджено в ньому тільки колесо а все інше ціле? Мабуть цей товариш не професійно займається покупкою автомобілів. Та прикладів таких вистачає і в професіоналів коли щось піде не так, знайомий автобізнесмен замовляв Тігуан з мінімальними пошкодженнями, а прийшла машина з розбитим корпусом коробки... І тим не менш люди із США масово тягнуть автомобілі, мабуть це є доказом того що воно вигідно.

А стосовно цієї теми чути аргументи про те що США це пагано, та ніхто не може запропонувати кращого варіанту за dodge journey в районі 10-12К.
HeadShot | старожил ***
[Re: HDC1] 29 января 2021 в 18:19
HDC1 29.01.2021 17:57 пишет:

HeadShot 29.01.2021 17:46 пишет:

А чому так получилось? Не уважно дивився на фотографії + опис? У продавця репутація хороша? Це страхова продавала? Якийсь дивний автомобіль, як це получилось що пошкоджено в ньому тільки колесо а все інше ціле? Мабуть цей товариш не професійно займається покупкою автомобілів. Та прикладів таких вистачає і в професіоналів коли щось піде не так, знайомий автобізнесмен замовляв Тігуан з мінімальними пошкодженнями, а прийшла машина з розбитим корпусом коробки... І тим не менш люди із США масово тягнуть автомобілі, мабуть це є доказом того що воно вигідно.

А стосовно цієї теми чути аргументи про те що США це пагано, та ніхто не може запропонувати кращого варіанту за dodge journey в районі 10-12К.

Я всієї правди не знаю, та мабуть людина і не признається чого так в нього вийшло. Хто йому її допомагав підбирати я не знаю, чи то фірма, чи якийсь знайомий? Та коли він її вибрав і ми спілкувалися, то розповідав, що знайшли класний варіант - удар в колесо і все інше ціле з пробігом до 100 тис. км. І тут же йому вартість ремонту прикинули, щось до 500$. А вийшло, що 2 місяці катав її на евакуаторах по різним сто. Особисто я її в живу ще не бачив, бо він трохи боїться на ній їздити бо сильно рейка гуде. Щось знову замовляє, ті сумми які він мені називає це жах . Привези собі Пассата Б8 (Суперба) в гарній комплектації з пробігом до 200 (150-170) (спокійно взяв би замість того Вольво, він йому в ті суми виходить) і просто їзди. Так ні, бажання наіпати долю і всемогутня віра в шару зіграла з ним жарт. Тих Вольво 5 калік на все Ріа, буде воно з ним до пенсії. Щодо Доджа абсолютно нічого проти не маю і бажаю щоб все пройшло без подібних пригод, та авто дарував радість. Єдине, мені здається, що при продажі його через деякий час, може затягнутися цей процес (як колишній власник Субару можу впевнено сказати, що наші люди живуть стереотипами і ліквідність авто дуже важливий фактор). Але якщо катати його мінімум 4-5 років, то в принципі можна і не паритися, хоча
batal | V.I.P *
[Re: HeadShot] 29 января 2021 в 18:57
В ответ на:

Ось в кінці січня колега по роботі нарешті перестав возити свій Вольво v60 2014р. на евакуаторі між різними сто.

По-перше - кожне б/у авто це унікальний випадок, який не може свідчити про тенденцію
По-друге - вибір дуже суперечливий:
* універсал не популярне авто в штатах. шукати автівку треба, там де є великій вибір
* 2014 рік - як на мене, вже трошкі застаріла
* вибір марки теж сумнівний - не топ в штатах, відповідно менше варіантів

Чесно скажу, при таких вводних я б тільки европу чи місцеві шукав, і не вольво
Mookker | IesuiT **
[Re: batal] 29 января 2021 в 18:58
batal 29.01.2021 18:57 пишет:

В ответ на:

Ось в кінці січня колега по роботі нарешті перестав возити свій Вольво v60 2014р. на евакуаторі між різними сто.

По-перше - кожне б/у авто це унікальний випадок, який не може свідчити про тенденцію
По-друге - вибір дуже суперечливий:
* універсал не популярне авто в штатах. шукати автівку треба, там де є великій вибір
* 2014 рік - як на мене, вже трошкі застаріла
* вибір марки теж сумнівний - не топ в штатах, відповідно менше варіантів

Чесно скажу, при таких вводних я б тільки европу чи місцеві шукав, і не вольво

та вольво топ, но реально надо было в хс60 целиться, паркет куда проще найти
batal | V.I.P *
[Re: HeadShot] 29 января 2021 в 18:59
В ответ на:

н просто слепо был уверен, что если легенький биточек, то там запчастей не много нужно.

Интересно было бы фото аукциона глянуть

Я когда свой брал, заложил 4, вышло в 5. Список понятное дело был большой, так и в машине деталей много
Абрвалг | IesuiT **
[Re: HeadShot] 29 января 2021 в 19:18

ошибка при покупке. бывает...

типа как этот лексус за 21500.
а до этого то он был за 16600:)...

https://bidfax.info/lexus/es/7702418-lexus-es-300h-2019-black-25l-4-vin-jthb21b13k2022997.html
Змінено Абрвалг (19:28 29/01/2021)
batal | V.I.P *
[Re: Mookker] 29 января 2021 в 19:52
В ответ на:

та вольво топ, но реально надо было в хс60 целиться, паркет куда проще найти

Может как бы по статусу, но не по кол-ву проданых автивок. А тут как раз это статистика играет чисто против тебя Бьются то все плюс минус одинаково, но пока конкретный вариант найдешь ...

За паркет да ...
batal | V.I.P *
[Re: Абрвалг] 29 января 2021 в 19:59
Ну этот изначально не так уж и сильно побит, просто вопрос по тому, что вообще восстановили? Может так собрали для виду

Наверное опытные товарищи подскажут, но вроде под что-то въехал. Может даже и лонжерон не сильно ушел.

Но я б себе не рассматривал
HDC1 | Супер писатель! **
[Re: HeadShot] 29 января 2021 в 20:16
HeadShot 29.01.2021 18:19 пишет:

Щодо Доджа абсолютно нічого проти не маю і бажаю щоб все пройшло без подібних пригод, та авто дарував радість. Єдине, мені здається, що при продажі його через деякий час, може затягнутися цей процес (як колишній власник Субару можу впевнено сказати, що наші люди живуть стереотипами і ліквідність авто дуже важливий фактор). Але якщо катати його мінімум 4-5 років, то в принципі можна і не паритися, хоча

Якраз із ліквідністю цього Доджа жодних проблем не має бути. Береться машина за 11+- тисяч, куди її ціна впаде? На ній можна 5 років проїздити і навряд чи коштуватиме менше ніж 7-8К. Такого класу Міцубісі Грандіс (здоровенний універсало-мінівен із схожим мотором), їх уже не випускають, та старі 15-річні корита розгрібають по 6-7 тисяч.
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Аутлендер, фьюжн, вроді все. (4/4)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 26 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 7630