це все ІМХО моє.
камери розміщені на висоті біля 10 метрів. щоб нормально без бліків сфоткати через лобове водія - треба щоб камера дивилась більш-менш перпендикулярно склу. лобові розміщені під кутом +-45 град. значить камера має дивитись ну нехай під 25-30 град до дороги щоб і номер норм побачити. і одержуємо відстань 20-25 метрів.
радіорадар само собою і на 500 метрів нормально працює і на 1000, правда толку з цього при щільному трафіку. наш каскад двоканальний, я так розумію міряє швидкість і радаром і відеозображенням. (хоча в мене чомусь поки що антирадар жодного разу не спрацював на ці камери, правда після першого числа я там не їздив, але ж мала бути якась наладка нє...) можливо радар фіксує швидкість як детектор що є факт порушення на дальній відстані а відеосистема вже вихоплює конкретного порушника з потоку вже на ближній?
ХЗ
ПС. до речі - якщо камера фіксує полосу в ширину 10 метрів - то і в довжину полоса теж не набагато більша - обєктив ж круглий. ну нехай за рахунок кута це не 10 а всі 50 метрів - то десь стільки камера здатна "вести" обєкт по відстані. знову ІМХО.
Змінено catkoua (17:00 05/06/2020)
Редагувати
Відповісти
Цитувати