AIM 08.07.2020 22:15 пишет: Не в образу автору теми, але це не подорож, а безкінечна дорога, від якої ви реально втомитесь. .
не придумывайте, тут всего порядка 150 км среднесуточного перегона. И в течение всего 9 дней. Очень расслабленная поездка.
Так ніяких великих пробігів не буде і дорога не навантажуватиме. всього за 9 днів вийде приблизно 2000 км і з них 700 км це дорога з Ворохти до Києва останнього дня.
AIM 08.07.2020 22:15 пишет: Почаїв однозначно нафіг, Кременець з руїнами замку на горі однозначно атмофсферніше. По дорозі на Тернопіль можно заїхати в Вишнівець і Збараж.
Нарешті хтось згадав за Кременець, на гору мона ледь не виїхати, краєвид при заході Сонця просто бімба. Заїжджав туди і у Почаїв (дружина дуже хотіла побачити) дорогою зі Львова до Києва. До Лаври із дітьми не йшли, бо у шортах. А потім дуже довго матюкався собі під носа, що стільки часу втратив у Почаєві і зовсім не жалкував, що затримався на горі біля залишків кременецького замку аж до сутінків. Краєвид геть відганяє думки, що тобі потім щє човгати і човгати до Києва до другої години ночі.
AIM 08.07.2020 22:15 пишет: Не в образу автору теми, але це не подорож, а безкінечна дорога, від якої ви реально втомитесь. .
не придумывайте, тут всего порядка 150 км среднесуточного перегона. И в течение всего 9 дней. Очень расслабленная поездка.
Мандрівка "сели - встали" вимотує ще й як. Краще за один день 700-1000 навалити, ніж короткими перебіжками як по роботі в місті. Нормальний відпочинок у автора теми тільки на озерах і то два повних дні. А так суцільні переїзди. Я сам захоплююсь автомандрівками, але не по 200-400 і кожень день. Заїхав кудись далеко на тиждень-два і вештаюсь поруч на 50-100 км через день-два. І відпочинок, і є що подивитись. Говерла не вимотує тільки молодь або тренованих. Так що з нею два дні випадає - день на Говерлу, день відпочити. По темі ще додам. Луцький замок то таке. На 95% "новодєл" (не найкращий) і базар на кшталт біля м.Дарниця на підходах дратує. Ще гірше ніж Почаїв - в Лаврі дратує РПЦ, але хоч чистенько. З Києва в 6 і до 15.00 і тунель, і стовпи побачити можна. А в 20.00 вже й пивка на озерах можна хильнути під вугорка.
Мандрівка "сели - встали" вимотує ще й як. Краще за один день 700-1000 навалити, ніж короткими перебіжками як по роботі в місті. Нормальний відпочинок у автора теми тільки на озерах і то два повних дні. А так суцільні переїзди. Я сам захоплююсь автомандрівками, але не по 200-400 і кожень день. Заїхав кудись далеко на тиждень-два і вештаюсь поруч на 50-100 км через день-два.
в принципе, верно, но это становится важным, когда у вас план на 2-3 недели и 5-7 тысяч км.
А говорить об "усталости" за 9 дней и 1,5-2 тысячи км...ну смешно это.
Лавра ковидная сейчас, ну ее... И еще оттуда неприятное воспоминание, был там раз, в жару, хотел водички набрать, просто попить стакан, думаю, ну христиане же, нальют с какого-то краника. Ага, налить то налили, но по паре гривен берут. Крахоборы.
Я кілька років тому так і їздив - 8 днів. Максимум - 2 дні на одному місці. Так от - ті 2 дні і були найкращими, бо тоді можна реально розслабитися - по гриби сходити, тупо на дощ в горах подивитися. А решта часу -напряг, бо треба збиратися, їхати, нічліг шукати, розпаковуватися і т.д. Я нічого не раджу, просто ділюся досвідом. На колір і смак, як відомо, всі фломастери... По темі: перед складанням остаточного маршруту раджу за Шацькі озера новини почитати. Там, чув, карантин посилили і т.д.
минулого року приблизно такий самий кілометраж, ми проїхали по дорозі в Грецію за 3,5 дні (їхали з трьома ночівкми через Трансальпіну), проблем з перенесенням дороги впринципі не було і ще був час на погуляти. Зараз щоденні перегони виглядають наступним чином(поїздки по місцю, в магазин там чи ще кудись не враховуав): день км 1 496 2 162 3 - 4 - 5 345 6 224 7 - 8 - 9 657 Як на мене нічого складного тут немає.
+1 Там немає що робити, краще пару годин виділити на Стежки Довбуша https://goo.gl/maps/N7B1GAVEq1f6hdLT6 (я так розумію вони будуть вам по дорозі) Якщо потрібно - на Шацьких можу здати класне спокійне місце для відпочинку.
Ок дякую, на Почаїв тоді не поїдемо, а на Стежки заскочимо. За контакти місця на Шацьких буду вдячний.
А можна мені здати в пп класне спокійне місце для відпочинку на Шацьких. Дякую
Можу підказати деякі коригування.Просто на Говерлу не дуже цікаво,краще з Говерли пройтись до озера Несамовите(пейзажі обалденнні)по вершинам.І ще,ну дуже гарне місце,Манявський водоспад(набагато кращий за Гук в Татарові)в Надвірнянському районі.До речі,до Гука тільки пішком-4км,так як після паводків в декількох місцях розмило дорогу.
gggmv8 10.07.2020 11:11 пишет: Можу підказати деякі коригування.Просто на Говерлу не дуже цікаво,краще з Говерли пройтись до озера Несамовите(пейзажі обалденнні)по вершинам.І ще,ну дуже гарне місце,Манявський водоспад(набагато кращий за Гук в Татарові)в Надвірнянському районі.До речі,до Гука тільки пішком-4км,так як після паводків в декількох місцях розмило дорогу.
Дякую. Скоріш за все ми просто на Говерлу і назад, бо з нами йтиме дочка якій 5,5 років.