autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
snake_oleg | подмастерье *****
Житомир - Коблево
9 июля 2020 в 14:04
Камераден. Південна ділянка без особливих варіантів - Одаська окружна і на Коблево. А от з північною є варіанти:
1. Гугл пропонує Житомир-Попільня-Сквира-Володарка. (555км) Я там їздив кілька рокув тому - повна .
2. Як яльтернатива відразу прикидаю собі Житомир-Вінниця-Умань. (605км) Знаю, що наче непогано, але здається, там кілька ділянок з ремонтами
3. прикидаю, можливо. Житомир-Бердичів, Козятин-Ружин-Сквира-Біла Церква. (590). Кілька тижнів тому їздив в Ружин - все пристойно.
Хто за останній рік їздив якимось із маршрутів? Хто що порадить?
Данке
vladmich | member **
Re: Житомир - Коблево
[Re: snake_oleg] 9 июля 2020 в 14:27
Неделю назад ездил Житомир-Винниця-Умань. Есть несколько реверсов (около 5) на участке от Винницы до Умани, но в целом новое полотно положено, кроме Гайсина. Вполне можно ехать больше 100, трафик не большой. Это гораздо лучшая альтернатива маршруту через Попельню и Сквиру.
VovkZ | V.I.P **
[Re: snake_oleg] 9 июля 2020 в 22:51
Через Київ - усього на півгодини довше (і плюс 110 км), ніж усі ті "короткі" маршрути. Зате гарантовано хороша дорога. По факту - може вийти й швидше, ніж усі інші варіанти.
Змінено VovkZ (22:51 09/07/2020)
opexkiev | СуперСтар **
[Re: VovkZ] 10 июля 2020 в 03:45
А можно и постоять в пробке на Окружной и наловить по незнанию штраф где-то в Глевахе или Стоянке
juristkostya | СуперСтар *
[Re: opexkiev] 10 июля 2020 в 10:59
Я б ехал через Брусилов-Фастов-БЦ
snake_oleg | подмастерье *****
[Re: snake_oleg] 17 июля 2020 в 11:35
Поїхав через Вінницю-Умань. Реверс тільки один, і ще 2 ділянки, де ведеться ремонт, але рух при цьому не гальмується.
Навколо Гайсина зробили тимчасову об'їздну з новим покриттям, тому і тут все норм.
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 22 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2244