kimi 18.07.2020 20:31 пишет: MIELE однозначно. У меня стиралка и сушилка, рекомендую.
Яких років випуску, якщо не секрет? Надивився різних відосиків майстрів, начитався відгуків. Загальний тренд на "одноразовість" схоже і до "Miele" добрався.
В ответ на: Довговічність, ні? Бетонні тріскаються, чавунні - "вічні".
Насправді, основна проблема з тими штуками в тому,що їх кріплення втрачає надійність і його треба підтягувати. І навіть ця проблема з кріпленням займає одне з останніх місць у переліку. Тобто, вірогідність такого дефекту набагато менша,ніж вірогідність бажання власника змінити машинку,або будь-якої іншої проблеми.
kimi 18.07.2020 20:31 пишет: MIELE однозначно. У меня стиралка и сушилка, рекомендую.
Яких років випуску, якщо не секрет? Надивився різних відосиків майстрів, начитався відгуків. Загальний тренд на "одноразовість" схоже і до "Miele" добрався.
Старі пральна та сушка відпрацювали без жодних нарікань 13 років і залишились новим власникам будинку. Собі взяв пральну 120-серії та сушку Т1, жодного разу ще не пошкодував. Із Siemens треба бути обережнішим - у них є відверто невдалі серії з дуже поганими відгуками - конкретно вказана модель (точніше, її місцева адаптація) наче нічого, оцінки середні.
У меня они уже 5 лет в квартире стоят, заказывал я их из Германии. Стиралка модель miele w 1740 active care, а сушилка Miele Mistral. Не знаю какого модельного года эти гаджеты.
Ну это простые машинки. Ничего особенного в них нет, кроме ресурса наверное. Такие и будут служить долго, а толку? Я сторонник новых технологий. И допустим класс А Миле меня не прельщает. А вот А+++ Сименса для меня в плюсе. Плюс загрузка 9 кг. Плюс программа для стирки мембранной одежды. И т.д. Каждому свое, только Сименс тоже не пальцем деланые.
Jugashvili 20.07.2020 10:13 пишет: Ну это простые машинки. Ничего особенного в них нет, кроме ресурса наверное. Такие и будут служить долго, а толку? Я сторонник новых технологий. И допустим класс А Миле меня не прельщает. А вот А+++ Сименса для меня в плюсе. Плюс загрузка 9 кг. Плюс программа для стирки мембранной одежды. И т.д. Каждому свое, только Сименс тоже не пальцем деланые.
А який зиск з цих двох надважливих для тебе функцій: "А вот А+++ Сименса для меня в плюсе. Плюс загрузка 9 кг" ? Що вони реально дають, наприклад для родини 2+1 дитина або 2+2 дитини? Економія електроенергії - в загальному споживанні квартири/будинку навіть зафіксувати буде важко. Економія води - так це компенсується незадовільною якістю виполоскування, необхідністю додатково запускати режим виполоскування, що у підсумку призводить навіть до перевитрат води. 9 кг - хз коли у мене стільки непраних речей збиралося останнього разу. Просто доводиться частіше прати, часто навіть 2-3 кг і перемо. Нащо ті 9 кг? Та і сушарка на стільки не розрахована як правило. П.С. Ламаються в нових Мілє переважно елементи електронного керування.
Ну с таким успехом зачем диодное освещение дома и т.д? Нормально выполаскивает все и без доп полоскания. Кроме того стоит сенсор, который сам определяет степень выполаскивания. И не нужно ничего ставить. Сам подстроится. Так же как и по количеству воды автоматом определят от степени загрузки. И кстати с каких пор энергоэфективность связана с плохим полосканием? На счет 9 кг загрузки. Как говорят ремонтники на ютуб, больше кг загрузки - более прочная конструкция. Сл-но больший ресурс. Больше барабан и т.д. Я когда стираю постельное белье, то там уже при 5 кг все еле влязит в барабан. Я сам часто стираю чисто спортивную форму после тренировок, т.ч. ни о каких 9 кг речь не идет)) Но помним о подшипниках и т.д. Сушка у меня отдельно стоящая и там барабан тоже большой. Как правило хватает его чтоб всю стирку высушить, кроме постельного. Там разбиваю, иначе сминается белье сильно.
У мене Сіменс, правда ще 100% німецької збірки, 10 років працює у поті чола (дитячі речі часто перуться). Жодних ремонтів, нюансів. На той час взяв сіменс тому що працював у магазині побутової техніки і зловив акцію, 375 доларів ( купа бігбордів і реклам на весь Київ про акцію, а по-факту в наявності 2 машинки які свої забрали). Відносно функціональності пральних машинок: реально користуються 1-2 програмами, раз у рік ще плюс 1-2, все інше це лишнє ( і часто із за цього лишня ціна). Так же само як лишні оберти на віджим більше ніж 1000. Відносно Мілі, це пральні машини легендарної якості, та на жаль одноразовість добралась і до них, хоча й в меншій мірі. Зараз вибираючи пральну машину брав би щось із середнього цінового сегменту, так щоб коли зламається можна було вільно викинути ( продати під ремонт) і купити нову.