Там, можливо, є журнал подій (і можна буде прочитати, коли саме він збився). Тому, я б краще цим не користувався. Я не пригадую, щоб на лічильниках ставили якісь кнопки. Вони налаштовуються через інтерфейси зв'язку. Якщо збився час - можливо, злетіли і інші якісь налаштування, тобто, досить ймовірно, що лічильник несправний. Я би пошвидше звернувся до поставщика електроенергії, чи як там вони зараз називаються.
oleksa 27.07.2020 20:43 пишет: А як встановити правильний час на двозоному лічильнику?
Хіба для них немає "сигналів точного часу" що розсилає *енерго?
Никак, иначе бы ты постоянно мухлевал с дневным/ночным временем Сигналов никаких нет, там стоит батарейка, срок службы которой то ли 8, то ли 10 лет (написано в инструкции) и без срыва пломб она недоступна. По истечении времени счетчик сдаешь на поверку и батарейку меняют, время настраивают. На даче двухзонный счетчик, часы тоже убежали минут на 15 вперед, счетчик лет 7 или около того, точно не помню.
У мене також за рік збився час на 10хвилин. Але це не критично. Якщо вас це бентежить,то краще звернутись до постачальника електричної енергії,це їх "парафія", перелаштують час.
у поставщика услуги по крайней мере в киеве ДТЕК https://www.dtek-kem.com.ua/ua/services#929 там есть услуги ну и есть интересующая вас услуга "На екрані лічильника відображається неправильна дата чи час" просто заказываете онлайн, они сами с вами связываются и приходят приводят время в норму для вас это должно быть бесплатно