LightDiver 18.02.2021 11:30 пишет: => Менеджер уверяет что есть) но сам я не проверял тут би менеджеру не заважало б ознайомитись з товаром який він продає ... і не вводити людей в оману.
=> На торпедо виден вот такой изъян. У вас как? в мене все ок. а це явно брак.
По обогреву спорить не буду, получу машину напишу. В инструкции по эксплуатации обогрев есть.
А вот по торпедо. Что бы это могло такое быть? При обычном уличном освещении его и не видно, рукой почти не ощущается. Скидку делают небольшую, учитывая изьян.
Антикоррозийную обработку делали? Подкрылки?(а то там только частичные)
За яку інструкцію йде мова? Якщо та що на сайті АІС то зверніть увагу що вона загальна для моделей CA7162, CA7162A, CA7162K. І ще хочу сказати що перші 50 авто були з люком та мультирулем. На тому ж сайті АІС ви навіть можете їх побачити на фото... але здається мені це не ваш варіант (як і не мій) ...
- антікорозійку робив на АІС (як завжди добровольчо-прінудітельна) - в планах додатково зробити "рідкі підкрилки".
Довикладаю корито в багаж від Jetta ... все думав перефоткаю шоби чотінько видно все було ... але видно не ...і так сойдет ) P.S. колега по авто писав шо: "Вполне пристойно легло корыто от Шкоды А5"
І ще хочу сказати що перші 50 авто були з люком та мультирулем. На тому ж сайті АІС ви навіть можете їх побачити на фото...
АІС ваабще удивительно-дебильная контора, я смотрел на FAW X80 с автоматом, их привезли штук 10 и распродали за 3 дня и по словам менеджера спрос на автомат огромный, но АІС будет завозить только механику Логику не понять .
LightDiver 19.02.2021 16:05 пишет: Довикладаю корито в багаж від Jetta
Спасибо. Вроде норм лежит. Ещё решу с резиновыми в салон и будет хорошо. Антикор мне не навязывают, потому спрошу - как сделали, хорошо? Газ, я так понимаю, не ставили? Что с расходом по городу?
По антікору об'єктивно сказати нічого не можу ... чисто суб'єктивно - на от..бісь. Буду робити традиційно діагностику авто після зими, гляну шо по факту. Має проявитись вже.
Я прислухався до рекомендації стосовно захисту для авто на автоматах - і не ставив.