У сім*ї три гаджета Ксіомі і на всіх не працює GPS... Жодна з програм навігації: і АйГоу, І Мепс Мі, Вейз теж нагадує про відсутній сигнал супутників... Автомобільний старий навігатор супутники побачив. Не можу зрозуміти причину... Хто має телефон Ксіомі, підкажіть чи працює навігатор у Вас???....
У сім*ї три гаджета Ксіомі і на всіх не працює GPS... Жодна з програм навігації: і АйГоу, І Мепс Мі, Вейз теж нагадує про відсутній сигнал супутників... Автомобільний старий навігатор супутники побачив. Не можу зрозуміти причину... Хто має телефон Ксіомі, підкажіть чи працює навігатор у Вас???....
Все работает. Может обновы прилетели и сбросились некоторые разрешения?
Смотрите в разрешениях програм доступ к местоположению. Должно быть или разрешено всегда или разрешено в активном режиме. Ксяоми ми9т и ноут 5 плюс , навигация работает.
Bobbi 13.08.2020 10:39 пишет: Що означає "кастомні"? Телефони оригінальні, ніхто нічого не перешивав....
Те що телефони у вас орігінальні, я не заперечую - ніхто не підробляє мобіли. А по прошивкам/налаштуванням проблема у вас, бо я не єдиний у кого все працює.
Да все работает. На ксяоми в том числе. Войди в настройки, установи "использовать время сети". У тебя скорей всего оно отключено и время не совпадает с временем GPS. Ну и, надеюсь, ты помнишь, что в не в каждом помещении GPS ловит?
Все переклацав: Геодані включені, дозволи надані, час автоматично, часовий пояс теж... Нічого не допомагає.. Була думка поміняти телефон..., але чому ж тоді з телефоном дружини те ж саме....?? Гаджет Редмі Нот 7, андроід 10... Можливо є ще щось, про що мені не відомо???
У Ай Гоу подивився інформацію про супутники: їх там світиться червоним кольором 2 -3 штучки, і сигнал не доступний.... Раніше десяток бачив, не менше...
- установи GPS Test https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=uk - разреши ему доступ к местоположению - выкл/вкл телефон - проверь(включи) в телефоне передачу геоданных - проверь(включи) в телефоне интернет (wifi или мобильный) - запусти GPS Test и в его Настройках запрети тушить экран(засыпать) - в меню GNSS - Спутниковый фильтр - должны быть включены все (поддерживаемые) спутниковые системы - в меню AGPS - Очистить и обновить(можно несколько раз подряд нажать) - на главном экране "Статус GNSS" должен быть "ВКЛ" - положить телефон под открытым небом - ждать(это будет не быстро,может понадобиться 10-ки минут) пока обновиться альманах GPS и появятся сигналы от спутников. При этом телефон не должен переключатся на другое приложение или засыпать, также лучше его особо не перемещать.
Bobbi 13.08.2020 13:25 пишет: Все переклацав: Геодані включені, дозволи надані, час автоматично, часовий пояс теж... Нічого не допомагає.. Була думка поміняти телефон..., але чому ж тоді з телефоном дружини те ж саме....?? Гаджет Редмі Нот 7, андроід 10... Можливо є ще щось, про що мені не відомо???
У Ай Гоу подивився інформацію про супутники: їх там світиться червоним кольором 2 -3 штучки, і сигнал не доступний.... Раніше десяток бачив, не менше...
Глупейший вопрос, это в одной локации происходит? В другом местоположении пробовали? (Навеяло воспоминанием годичной или более давности, на парковке Ашана раз было такое что навигатор не мог поймать местоположение от слова совсем, выехал на Богатырскую его попустило, предположил что какую-то из соседних машин глушили, видно или собирались угнать или на отстой оставили) На скриншоте - внутри квартиры, с кровати. До открытого пространства комната + балкон.
Дякую за інструкцію, сьогодні спробую оновити альманах супутників. Що це таке, я вже начитався, але не знав, як це зробити. Про місце ,- я за три дні, як це виявив, у трьох різних областях Неньки експерементував...
Bobbi 13.08.2020 16:52 пишет: Дякую за інструкцію, сьогодні спробую оновити альманах супутників. Що це таке, я вже начитався, але не знав, як це зробити. Про місце ,- я за три дні, як це виявив, у трьох різних областях Неньки експерементував...