igg 01.09.2020 10:52 пишет: Вчора пощупав живих бошів 203х70х65 - дуже класні, як на мене. Також мацав ВЕКО 192х70х75 - й також замислився над цим варіантом
Якщо ти не помилився із розмірами Веко то як збираєшся його на балкон заносити?
igg 01.09.2020 10:52 пишет: Вчора пощупав живих бошів 203х70х65 - дуже класні, як на мене. Також мацав ВЕКО 192х70х75 - й також замислився над цим варіантом
Якщо ти не помилився із розмірами Веко то як збираєшся його на балкон заносити?
на балкон збираюся затовкати старенький бош 185х60х60, але й він ну ніяк не зайде у дверний отвір(50 см ) балкона. Тому - тільки через вікно...
вам реально нравится нагибаться за продуктами? не понимаю морозилку сверху... тем более ЛЖ
мне - почти пофигу, а вот супруге с небольшим ростом имхо удобнее кастрюлю ставить/вынимать в нагнутом положении, чем толькать/опускать вес на верхние полки над нижней морозилкой.
при моєму зрості у 190 - взагалі пофіг що де лежить, але з т.з. ергономіки (нагадую, що нульова камера та ящики - чмалі)... Основний робочій простір (до якого "звертаєшся" найчастише) при МК нагорі - буде посередені холодильника, а при МК внизу - зверху холодильника. Тобто при невеликому зрості МК зверху дещо переважає (як на мене)
Allodin 05.09.2020 15:06 пишет: при моєму зрості у 190 - взагалі пофіг що де лежить, але з т.з. ергономіки (нагадую, що нульова камера та ящики - чмалі)... Основний робочій простір (до якого "звертаєшся" найчастише) при МК нагорі - буде посередені холодильника, а при МК внизу - зверху холодильника. Тобто при невеликому зрості МК зверху дещо переважає (як на мене)
дякую я теж десь так міркую, в мене теж зріст 190)
А теперь расскажи ним, какая необходимость во втором холодильнике? Про себя скажу. да, у меня два холодильника. Но во втором я храню сваренный мною эль, он должен храниться при низкой т-ре.
ale_xey 23.09.2020 14:12 пишет: А теперь расскажи ним, какая необходимость во втором холодильнике? Про себя скажу. да, у меня два холодильника. Но во втором я храню сваренный мною эль, он должен храниться при низкой т-ре.
Мои банки - с июля по октябрь наболконе не могут жить, сильно им тепло на балконе
вези их ко мне в погреб. Там они столько жить не будут
Если не шутишь, на следующий год снял бы погреб в аренду. А сколько градусов в твоём погребе сейчас?
. Та хз но банки с консервацией стоят. И картоха тоже. Если надо то без проблем. Можеш например картохи на зиму завезти ну и банки свои. Погреб большой и сухой. У меня там бывает и по году банки стоят и огурцы стояли в 6 литровом бутле. Забыл даже про них. Примерно через год открыли то нормальные съедобные а консервации то вообще нормально. Так что милости просим если что