В связи со строительством дома, были продано одно из семейных авто - киа рио. Сейчас во владении есть авео - но 2008 заставляет задуматься об обновлении авто.
Я правильно зрозумів: ви були змушені продати другий автомобіль в родині щоб фінансово витягнути будівництво, але при цьому хочете оновити автопарк новим автомобілем? О мої очі
Трошхи не так) будівництво знаходиться на фінальному етапі, Ріо продав за непотрібністю і в зв'язку зі зміною роботи на 700 метрів від дому) По факту на авео їздить дружина на роботу 9 км в день. Але роки беруть своє , і 1 свіже авто , яке крім прогнозованих то, не буде тягнути грн хочеться, так як зиму планую зустріти в свому будинку і думати за нащадків)
Треба враховувати, що власний будинок взимку потребує великого кліренсу, щоб до нього доїхати...
В ответ на: Більш надійним вважається виробник 4х4, в якого є власний ряд 4х4, а не моделі "від випадку до випадку", хоча можливо й є виключення
Ну раз пошла такая пьянка, то сузуку-то в этом обвинить сложно - у них большинство моделей, которые делались изначально не для рынков типа Индии и прочия, бывают полноприводными - свифт, кизаши, простигосподи, даже альто
В ответ на: Більш надійним вважається виробник 4х4, в якого є власний ряд 4х4, а не моделі "від випадку до випадку", хоча можливо й є виключення
Ну раз пошла такая пьянка, то сузуку-то в этом обвинить сложно - у них большинство моделей, которые делались изначально не для рынков типа Индии и прочия, бывают полноприводными - свифт, кизаши, простигосподи, даже альто
А они странные...они, Субару сейчас как раз пытаются сделать что то своё моноприводное
А моноприводные брэнды стараются сотворить что то полноприводное, 4х4 модели появились у Рено, Пежо, Ситроена, но не думаю, что они будут качественней судзук и субар в этом классе?
В любом слуае в наших условиях, если найти неломучий, не сильно жрущий топливо Универсал 4Х4 с нормальным клиренсом - это будет самое оно для Вашей хотелки...Даже ФИАТ 500 уже есть 4х4, типа Тракер