autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПивна в шинку

Подрібнювач для кісточкових

Amateur | ExГазировщик **
6 сентября 2020 в 10:43
В цьому році вродила слива і алича, аличу потовк товкушкой і допоміг перфоратором, зі сливою так не вийде, тому що вона щільніше і її набагато більше, поки просто різали (дружина) навпіл кожну ягідку або розчавливав (я) по одній між досточек, що б репнула, на майбутнє хочу цей процес механізувати, дивився в бік всяких корморізок, вони всі на основі обертающейся терки, подрібнюють добре, але з кісточкою не впораються, хто чим подрібнює сливу в обсягах близько 200Л?
sigma | СуперСтар ***
Re: Подрібнювач для кісточкових
[Re: Amateur] 6 сентября 2020 в 12:07
Если тебе для браги, то сложи в корыто и потопчись. А вообще, налущить 200л абрикосы с удалением косточек заняло у нас 3 часа на двух человек.
[Re: sigma] 6 сентября 2020 в 14:04
sigma 06.09.2020 12:07 пишет:

Если тебе для браги, то сложи в корыто и потопчись. А вообще, налущить 200л абрикосы с удалением косточек заняло у нас 3 часа на двух человек.

Отримати у ногу гостру кистку не маю жодного бажання, три години часу на двох я залюбки проведу за чимось більш цікавим, звісно дякую за відповідь, але це не наш метод
Міротворец | старожил ***
[Re: sigma] 7 сентября 2020 в 10:14

сапоги из пенки, сначала хорошо помыл, потом сливу в строительный таз(новый) и давай как Челентано Пробовал и перфоратором, если слива очень спелая то норм, а если твоердоватая то лучше топтаться
[Re: sigma] 27 сентября 2020 в 22:17

Ну, ось якось отак - 3,5 хвилини на 20Л пюре :GRIN

http://youtu.be/weNfqdGtlzU
Autoua.netФорумПивна в шинку

Додаткова інформація
Модератор:

moderator, Sergu44o, Hrust 

0 користувачів і 10 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3921