В кінці сезону треба буде викинути мою контіспортконтакт. Претензія була одна - дуже шумна. Наступну хочу якусь мішку. Порадьте, будь ласка, які є варіанти і чи є сенс дивитись зараз, чи вже наступною весною?
Latitude Sport 3 чи Pilot Sport 4 будуть десь на рівні по шуму з конті, Michelin Latitude Tour HP дуже вже старенька модель, але ще не знята з виробництва, PRIMACY 4 буде самий комфортний варіант. Я б брав весною, зафіксувавши свої заощадження в твердій валюті навсяк випадок, зараз можна брать якщо буде ціна значно дешевша риночної, та й можливо щось нове вийде з моделей.
Taras ST 13.09.2020 12:20 пишет: Latitude Sport 3 чи Pilot Sport 4 будуть десь на рівні по шуму з конті, Michelin Latitude Tour HP дуже вже старенька модель, але ще не знята з виробництва, PRIMACY 4 буде самий комфортний варіант. Я б брав весною, зафіксувавши свої заощадження в твердій валюті навсяк випадок, зараз можна брать якщо буде ціна значно дешевша риночної, та й можливо щось нове вийде з моделей.
Дякую за думку, тоді чекатиму весни. Але, пошкодивши, щось я зараз не знайшов Primacy 4 у сабжовому розмірі. Вони виробляються такі взагалі?
Taras ST 13.09.2020 12:20 пишет: Latitude Sport 3 чи Pilot Sport 4 будуть десь на рівні по шуму з конті, Michelin Latitude Tour HP дуже вже старенька модель, але ще не знята з виробництва, PRIMACY 4 буде самий комфортний варіант. Я б брав весною, зафіксувавши свої заощадження в твердій валюті навсяк випадок, зараз можна брать якщо буде ціна значно дешевша риночної, та й можливо щось нове вийде з моделей.
Дякую за думку, тоді чекатиму весни. Але, пошкодивши, щось я зараз не знайшов Primacy 4 у сабжовому розмірі. Вони виробляються такі взагалі?
В таблиці типорозмірів вони є. В продажу у нас не знайшов. У мене на передку пара цього ж розміру.
В цьому році виробляється: 235/55R19 105W XL PRIMACY 4 MO
oleg_mazda 14.09.2020 20:56 пишет: Тобто треба просто шукати... Дякую! А хто тут з наших є з нормальними цінами та асортиментом, щоб весною не бігати по всіх кутках?