мені так робили за 400 грн. Але є одне "але". Акт про повірку вони одразу не складають, а залишать на руках договір про виконання робіт. Акт обіцяють надіслати поштою протягом 45 робочих днів. Через десять днів збігає термін, акту в мене досі нема. Дууже підозрюю, що доведеться їхати за ним до них в офіс . Розповідала мені знайома таку ж історію, я, дурне, сподівалась, що мені більше пощастить з тим актом. Можливо Вам пропонує послуги якась інша фірма, тож розпитуйте про акт
Mutant 18.09.2020 12:31 пишет: Сколько сейчас стоит поверка счетчиков водяных? Позвонила тут компания предложила проверить без снятия за 320грн за счетчик. Это много или мало?
Звичайна ціна. Але це лоторея. Новий лічильник коштує +- 350 грн. Якщо старий не пройде повірку, заплатиш двічі за повірку, а потім за новий лічильник. У приципі, якщо лічильник не дуже давній, то можно спробувати і повірити.
Mutant 18.09.2020 12:31 пишет: Сколько сейчас стоит поверка счетчиков водяных? Позвонила тут компания предложила проверить без снятия за 320грн за счетчик. Это много или мало?
Звичайна ціна. Але це лоторея. Новий лічильник коштує +- 350 грн. Якщо старий не пройде повірку, заплатиш двічі за повірку, а потім за новий лічильник. У приципі, якщо лічильник не дуже давній, то можно спробувати і повірити.
У мене було аналогічно, але з 4-х лічильників (в двох квартирах) один повірку проходити не хтів(показував трохи більше ніж треба) але за мзду невелику таки пройшов, наступного разу буду міняти. Акти на ПОХ-е прийшли за пару тижнів, в центрі довелося чекати ледь не до кінця визначеного терміну, причому навіть прийшла SMS, що акт в поштовій скриньці, але він потрапив туди тільки за пару днів після цього. Це все про службу, яку можна замовити через ЦКС. Є альтернативні (одна з них у мене в сусідньому будинку) які за ті самі гроші роблять повірку і якщо лічильник не проходить її вносять вартість повірки то вартості послуги заміни лічильнику. Сусіди користалися, задоволені, але я 4 роки тому про них чув погані відгуки (не могли зробити папірці), тому рекламувати не буду.
Вартість і термін виконання нормальні. Справа не у вартості нових приладів, а у тому хто і на яких умовах зніме, а потім поставить пломби на вузол обліку, і видасть про це акти розпломбування і опломбування, якщо везти лічильники самому кудись. І з актами теж доведеться кудись їхати, реєструвати нові прилади і пломби на них. Часи, коли цим займалася "тьотя з жеку" за шоколадку давно в минулому. А нафіга ці головняки, якщо процедура "без зняття" все це автоматично вірішує під ключ. В часи тіток з жеку я повірку робив собі сам без проблем, бо питання пломб не було проблоемою. Але не зараз. Мої лічильники 2003 року випуску повірку на місці без зняття, пройшли нормально.
Якщо без постанови у Водоканалі та іншому, то можна і дешевше, якщо з проводкою документів, то це солодко.
OMB 18.09.2020 14:05 пишет: проверил за 300 грн штука, из 4 счетчиков - 1 не прошел
У меня из 6 не прошел только один при том, что им по 10 лет и счетчики самые дешманские - Новатор. Но и выбора особо не было т к были расхождения по оплате и чтобы сделать сверку старые надо было полюбому поверять.
OMB 18.09.2020 14:05 пишет: проверил за 300 грн штука, из 4 счетчиков - 1 не прошел
У меня из 6 не прошел только один при том, что им по 10 лет и счетчики самые дешманские - Новатор. Но и выбора особо не было т к были расхождения по оплате и чтобы сделать сверку старые надо было полюбому поверять.
У мене валалось пару новаторів років 5, нових. Потім надумав ставити і відвіз на повірку. В результаті один з них повірку не пройшов.
У мене валалось пару новаторів років 5, нових. Потім надумав ставити і відвіз на повірку. В результаті один з них повірку не пройшов.
Тоже раздумывал, не купить ли старых неюзаных с последующей самостоятельной поверкой, но как-то не рискнул. А местный опытный продаван из сантехнического ларька в доверительной беседе сетовал, что по качеству те новаторы и эти это две большие разницы. В итоге взял у него турецкий Baylan за те же деньги, качество хорошее да и класс точности повыше.
Это нормально. Я в прошлом году делал по 400 грн без снятия. Мастер, когда их увидел, сразу сказал, что они пройдут поверку
+- так дето и стоит. Важно чтобы бамажки дали "на руки" потом. ибо ЦКС мозги полоскать будет. Зачастую норм конторы отправляют данные в "центр" в электронном виде, но в моем случае по холодной воде прошел, а по горячей - нет. Пришлось вызванивать контору, просить прислать бамажку, сканить ее и относить в ЦКС ножками.
я когда забирал акты поверок,сказали,что Водоканал видит онлайн данные поверки их счётчика,а результат по счётчику гор.воды нужно нести в ЦКС,они их не видят.
WOLF_S 21.09.2020 20:14 пишет: я когда забирал акты поверок,сказали,что Водоканал видит онлайн данные поверки их счётчика,а результат по счётчику гор.воды нужно нести в ЦКС,они их не видят.
Всё против людей в нашей стране. Чтобы мы стояли в очередях как в совдепии. Нет чтобы сделать всё по человечески. Уроды. Ненавижу их
по поводу очередей сейчас,в условиях карантина,не скажу. пришел в ЦКС, перед закрытой дверью набрал номер троещинского филиала,сказали бросить копию поверки в ящик тут же на дверях,через недели 2 в фейсбук пришло что то типа успешной актуализации счётчика