а того еспейса хіба не було зз 2.0 бенз щоб нормальний був під гас? хоча 10 р.в. треба схавати по дезігну.... дуже багато застарілих рішень і елементів по салону...
baton82 04.10.2020 21:45 пишет: Там, якщо не помиляюсь, 2.0 турбо
Так, там турбо. Але мене трохи дивує розхід... Навіть для автомата 12-15 у місті, це якось ппць докуа В мене попередній варіант Еспаса IV з 2.2 Dci, розхід ЗМІШАНИЙ (траса-місто) 7.4 л дизеля на 100 км. Я більше, ніж два з половиною роки експлуатую автівку, стабільно 130-135 км проїжджаю на 10л. Це траса 120 км/г, місто з тягнучками зранку і ввечері.
-Felix- 04.10.2020 19:52 пишет: а того еспейса хіба не було зз 2.0 бенз щоб нормальний був під гас? хоча 10 р.в. треба схавати по дезігну.... дуже багато застарілих рішень і елементів по салону...
З салоном там норм...а от торпедо і панель приладів специфічне Нагадує трохи калькулятор з 90-х Але звикаєш досить швидко.
Досить часті проблеми з єлектрикою,особливо якщо безключовий доступ.За ремонт їхньої "єлектрики" не береться майже ні один сервіс.Ходова там в нормі,кажу як діагност.
gggmv8 05.10.2020 20:48 пишет: Досить часті проблеми з єлектрикою,особливо якщо безключовий доступ.За ремонт їхньої "єлектрики" не береться майже ні один сервіс.Ходова там в нормі,кажу як діагност.
проблемы на Еспейсах или на Меганах и Сцениках тоже?