Scrip 01.10.2020 10:48 пишет: А при просмотре объявления - вопросов не вознило?
Пишут - что авто официал, при этом он полтора года назад пригнан из США, пробег за эти полтора года не изменился, 218 тыс.) Приборка в милях. Не бит не крашен и с аукциона - та камон
Если описание авто уже не соответствует фактической информации, смысл тратить свое время на то, чтоб посмотреть такой авто7
дык не бит, коробас сдох
І шо, ті коробаси не лікуються/міняються за штуку-дві?
хз но это я к тому, что мб и не биток, просто уставшая машина
Ganni 01.10.2020 11:28 пишет: А чого ви всі репетуєте? 12к за таку дуру це ж взагалі ніщо, ну покатається людина трохи, зрозуміє що до чого. А як почне авто виносити мозок, то продасть з якимось дисконтом або на запчастини зрештою... Ну тобто це я виходжу з того, що людина з клепкою в голові не буде такий автомобіль купувати за останні гроші
Поїздить він не довго, з великою вірогідністю, до першого хорошого прогріву АКПП. А так на тестдрайві все може біти гуд.
Ну так прийти в салон і одразу показати роздруківку з тим, щоб гарантовано скинули штуцер
Ну якщо дуже хочется купити автомобіль і відразу зайнятись з ним сексом, то прекрасний варіант - треба брати.
Там він продався за 2500, тут став в тищ 6. Думаю скинуть навіть пару.
Поїздить він не довго, з великою вірогідністю, до першого хорошого прогріву АКПП. А так на тестдрайві все може біти гуд.
Ну так прийти в салон і одразу показати роздруківку з тим, щоб гарантовано скинули штуцер
Ну якщо дуже хочется купити автомобіль і відразу зайнятись з ним сексом, то прекрасний варіант - треба брати.
Тут ми знову виходимо з твердження, що потенційний покупець дружить з головою і розуміє всі підводні камені. Впринципі якщо умовно в межах 1-2 тисячі можна розібратись з коробкою, то чом би й не варіант за 13-14к отримати цікаву практичну машинку?
Тут ми знову виходимо з твердження, що потенційний покупець дружить з головою і розуміє всі підводні камені. Впринципі якщо умовно в межах 1-2 тисячі можна розібратись з коробкою, то чом би й не варіант за 13-14к отримати цікаву практичну машинку?
Практичність 13-ти річного автомобіля з дриглом 4.4 може бути доволі відносна. Ну ще накинути на ГБО штуцер. Але я уявляю собі скілько воно буде жерти газу...
А чем плох красный ?Как по мне один из лучших. Отличная тачка,тыс.10 бы ей ценник и вперед. Сотню поездит и продаст примерно за эти деньги.Тем более если тачка не бита,то вообще чего бояться. 4.4 конечно смущает,но люди и на 6 литрах ездях,поэтому лично меня смущает только в плане расхода.
Ну камон, за 13-14 уже второй Туарег проскакивает на риа, смысл в той ХС90 за такие деньги?
Практичність 13-ти річного автомобіля з дриглом 4.4 може бути доволі відносна. Ну ще накинути на ГБО штуцер. Але я уявляю собі скілько воно буде жерти газу...
Для мене практичність це в першу чергу салон Але чи дійсно потрібно автору (тобто сину) 7-місне авто отут хз
NID 01.10.2020 12:08 пишет: упс... согласєн, про 4.4 не подумав. тищ 8 мабудь вийшло.
Там 8500 только оплата растаможки. А в целом, после аукцион-доставка-растаможка, но без ремонта, оно тут получилось примерно в 14-14,5к. Ремонт коробки методом "абы як" и теперь не могут продать за 12.8... скажите сыну, пусть что-то другое поищет)