autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Отже, про світло (+)

Рост | ex NetGuy ***
Отже, про світло (+)
30 октября 2006 в 22:14
Не вийшло в мене з`їздити до Києва по Хеловські лінзи, але робити щось треба, он, завтра їхати знову по нічній трасі.
Поліз я в головні фари, а рефлектори там ну зовсім уже ніякі, так що два разим по 160 грн. і в мене тепер нові фари. Ну і лампочки теж. Осрам Кул Блю не сподобались категорично, на темному/мокрому асфальті нічого не видно, тому за порадами кращих світловодів купив (25 уо) Філіпс Найт Гайд. Цікаві такі лампи. Світять чисто білим вперед, жовтуватим на зустрічну полосу і голубуватим на праву обочину. Гм... З жовтим зліва не завжди погоджуюсь, але в цілому дуже навідь задоволений, не ксенон, звісно, але світять дуже і дуже! А якщо в купі з протитуманками Весем (а в них Філіпс Преміум), то зовсім розкішно.
Так що поки що я без ксенона. Зате появились дві блок-фари (старі) для подальших експериментів
Maka | СуперСтар **
Re: Отже, про світло (+)
[Re: Рост] 30 октября 2006 в 22:41
Я купил Осрам Сильверстар или что-то такое , по совету твоего земели жаль ник не помню. Так светят не кисло
Змінено Maka (22:42 30/10/2006)
Maka | СуперСтар **
[Re: Maka] 30 октября 2006 в 22:42
Осталось отрегулировать фары нормально , а то ездить за городом с таким светом стремно
Змінено Maka (22:43 30/10/2006)
Рост | ex NetGuy ***
[Re: Maka] 1 ноября 2006 в 19:25
Так, якщо жаба задавить платити за НайтГайд, то Осрам Сільверстар +50% хороший вибір, сам з такими раніше катався.
Рост | ex NetGuy ***
[Re: Maka] 1 ноября 2006 в 19:29
В ответ на:

Осталось отрегулировать фары нормально , а то ездить за городом с таким светом стремно

Не знаю, як в десятці, а в зубилі кожна фара має по два регулювальних гвинта (крутяться рукою) - одним зміщується пучок вправо-вліво, другим вверх-вниз. Можна стати будь-де на прямій вулиці і виставити так, щоб світлова пляма на дорозі була довжиною метрів 25-30.
Рост | ex NetGuy ***
Проїхався по трасі (+)
[Re: Рост] 1 ноября 2006 в 19:33
Отже, вчора вертався додому увечері з тернопільщини.
Враження про Філіпс НайтГайд дуже позитивні. Праву обочину освітлюють краще, за усі попередні лампи, які в мене стояли (Осрам СільверСтар і КулБлю, Нарва і ще якісь були). Цікаво, що дорожні знаки теж видно значно краще.
Навіть коли зустрічні дуже вже сліпили, над своєю порїжджою частиною контролю не втрачав.
Так що рекомендую.
Maka | СуперСтар **
[Re: Рост] 1 ноября 2006 в 22:39
В ответ на:

Не знаю, як в десятці, а в зубилі кожна фара має по два регулювальних гвинта

Есть у меня эти винты, и крутил я их по максимуму , но я кажись понял в чем трабл и на эту тему создал свой топик , можешь почитатьтут
Змінено Maka (22:40 01/11/2006)
Autoua.netФорумLada (ВАЗ) форум

Отже, про світло (+)

Додаткова інформація
Модератор:

fetus, Bivaliy, moderator 

0 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1244