В даному випадку якщо береться б.у. автомобіль, то не бачу смислу гнатись за 3-річною машиною 2017 року, ні за рено ні за VW, відвалювати 17-18 тисяч за таке не бачу смислу. Все одно береться б.у., я би взяв скоріше Touran 2012-2015 років, на 2.0 TDI + DSG-6, якось ця звязка виглядає більш стабільною ніж попередньо озвучені варіанти, і нехай там буде 200 тисяч пробіг, нічого в цьому критичного не бачу, зато машина обійдеться значно дешевше.
выбирал между Тураном и БМВ 2 ГранТурер - победил второй, привезли в конце мая из Германии Машиной более чем доволен, но она вроде как подороже будет
неплохая машина. да и Мерс B класс тоже ничего. Но не дай бог ремонт - и тогда ой. Были траблы у знакомых. Плюсы Турана - его распространенность, проверенная техника и гуманный сервис.
В ответ на: неплохая машина. да и Мерс B класс тоже ничего
Не скажу за БМВ2, вот, пожалуй, единственный вариант в этом формфакторе, до которого не добрался (в рамках теста "купи машину для себя, кабанчика") но внутреннее пространство в Б-классе разочаровало в сравнении со сцеником или тураном: такое ощущение, что у него намного более высокий пол, из-за чего тупо меньше места для ног.
Grand Scenic 3, 1.5, EDC, я пригнал с пробегом 128, сейчас пробег 180, проблем никаких. За это время дозаправил кондиционер и поменял стойки стабилизатора.
NBZ 08.10.2020 14:56 пишет: ВАГ не ломается?))) Да ладно Вот только жене менял на А3 компрессор кондея плюс всю требуху. 80 с небольшим тысяч пробега
Ломается все. Но потом стоит вопрос наличия и поиска запчастей. И гуманнойсть их стоимости. Тут вот как раз ВАГ норм. У брата пробег более 150 тыс. И он ничего с кондеем не делал. Компрессор целый. Что это значит?
NBZ 08.10.2020 14:56 пишет: ВАГ не ломается?))) Да ладно Вот только жене менял на А3 компрессор кондея плюс всю требуху. 80 с небольшим тысяч пробега
Ломается все. Но потом стоит вопрос наличия и поиска запчастей. И гуманнойсть их стоимости. Тут вот как раз ВАГ норм. У брата пробег более 150 тыс. И он ничего с кондеем не делал. Компрессор целый. Что это значит?
Я знаю на п"ятих гольфах і похідних від нього були трабли з кондиціонерами. На mqb не пригадую Цікаво, якого року в дружини камрада
п.с. А так да, ламаються всі марки До речі, щодо "ломучої дсг" все частіше зустрічаю інфу, що б/у краще брати (барабанний дріб)..... саме суху dq200 Бо до неї всі вже навчились робити найдрібніші запчастини, в той час як "мокрі" в разі чого потребуватимуть цілісних компонентних замін за багато грошей
Ganni 08.10.2020 16:04 пишет: Цікаво, якого року в дружини камрада
Підловив) Старенька, 2006 року, але пробіг оригінальний. Згоден, що тут мабуть вік винен, але Пежо 3008 '2010 мені стільки проблем не приносив, скільки ВАГ. БМВ 3*тьфу також поки що, але не багато проїхав, тисяч 7
Ganni 08.10.2020 16:04 пишет: Цікаво, якого року в дружини камрада
Підловив) Старенька, 2006 року, але пробіг оригінальний. Згоден, що тут мабуть вік винен, але Пежо 3008 '2010 мені стільки проблем не приносив, скільки ВАГ. БМВ 3*тьфу також поки що, але не багато проїхав, тисяч 7
Ага, ну так це відома болячка тої платформи Ну і я якби глобально топлю саме за платформу MQB як безпроблемну у ВАГа, раніше там дійсно були питаннячка
Ganni 08.10.2020 21:25 пишет: Ага, ну так це відома болячка тої платформи
У меня была октава A5 2007 года (вроде ж соплатформенник Golf V?). За 5 с половиной лет владения кондей работал отлично, ничего по нему не делал.
Слухайте, ну якщо є якась специфічна болячка, то вона не обов"язково у кожного першого проявляється У мене он в знайомих 3.5 тойотівський в моїх же роках, оригінальні масляні патрубки хоча пробіг вже 300+. А я "попав" на цей прикол