w.w.w 20.10.2020 09:11 пишет: https://www.mobile.de/ru/%D0%90%D0%B2%D1...6-Klima/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:5600_27_,ful:petrol/pg:vipcar/301435691.html Это я даже не искал, а если помониторить, то я находил за эти деньги вагон с газом 2007 года, с пробегом до 100
В нас з вами певне різні мобіле.де))) З фільтром 1000 євро, мені видає аж 9 машини, лише одна з яких лачик, а інші старі нубіри попереднього покоління. Але менше з тим, якщо трошки підняти бюджет то є пару варіантів, згідний.
То ви ще не вкурсі, які є маркет плаци, де дійсно дешево і від власників машини, а не від перекупів. Тільки вони працюють від геолокаціїї, тобто тут дивитись що по чом не вийде. Зараз ціни в європі добряче впали, тому вибір є, трохи складно туди поїхати, але можливо.
Нормальные модели, в таком понимании нормальности, не попадают в бюджет
В тому ж Ланос хетчі та седані це робиться елементарно, навіть сідушка частинами складається. Не кажу вже про фабу і т.п
Это понятно, только как ты там будешь что-то возить на дачу, если у тебя багажник уже забит дешевыми ЗЧ купленными на каждом углу? Еще и канистра с маслом на долив
В ответ на: Тільки вони працюють від геолокаціїї, тобто тут дивитись що по чом не вийде.
Мається на увазі "немає сайтів, приїжджай і дивись" чи "недоступні з іноземних айпі"?
Незнаю як саме, але якщо мені присилають ссилку на машину(на місцевий сайт з продажу авто) то вона в мене не відкривається тут в Україні, а якщо я там, тоді без проблем. Можливо IP. Але ціни і вибір на таких «маркет плацах» значно цікавіші, чим на отомото, мобілє де і т.д Плюс в мобілє де. тільки в тому що ціна практично завжди в брутто і в них можна повернути податок, в приватної особи ціна буде в нетто, тобто фактична і податок вже не повернеться, бо його немає.Тому тут залеже кому і куди потрібна машина P.S я не автобізнесмен і не займаюсь пригоном і продажом авто. Тому це мої спостереження за чотирі роки що я прожив там і просто цікавився для себе, що по чому
what3va 18.10.2020 23:37 пишет: По комфорту Кангу даже хуже ланоса
Первый Кенго комфортнее Ланоса. Второй вообще не две головы приятнее. В этом бюджете это первый Кенго. Он с трудом полезет в бюджет. Если именно пирожок не нужен то все же Ланос лучше, потому что живее будет. Альтернатива Символ. За 4 куе можно найти хороший 2005-2008 16 клапанов на 98 сил даже. Но искать долго. Если 8 клопов и 75 пони ещё проще и пробегом они ещё меньше бояться. Кузов на порядок, да именно в 10 раз, лучше Ланосячих. И комфорт выше. Всем владел минимум в течении 150 ккм, опыта по этим машинам с двумя головами.
what3va 19.10.2020 00:34 пишет: Только ходовая там - деревянная и всё дребезжит. Самая плохая ходовая из всего на чём я ездил
Ну, прям, ХЗ ... Я їздив не на одному Кенго і по не найкращих дорогах - все там норм. Не найм'якша підвіска, звичайно, але й дерев'яною назвати не можу.
+1 скорее всего не родная ходовая была. Даже на убитой ходовой он комфортнее именно Ланоса.
Может от поколения зависит, то было первое поколение. Причем не только мне так показалось, девушка проехалась на такси кангу и тоже говорила что ппц трясло и дребезжало
NAFANIA 21.10.2020 21:02 пишет: Ещё вариант что то было грузовики из Бердычева. У них другая коробка. Шумка хуже. Жесче задняя подвеска, рассчитанная по груз.
Вполне могут быть... Только я сомневаюсь что за 3.5-4 можно взять не Бердичев, ещё и в хорошем состоянии