may 22.11.2020 21:27 пишет: А скільки секунд тобі потрібно, щоб визначити по якій смузі Джета рухалася перехрестям?
Хм, хм. Глянув. Мабуть знадобиться невеличке вступне слово. Перше. Я НЕ стверджую, що водій Джети НЕ винен в ДТП. Як і не стверджую, що він ВИНЕН. Для мене нема достатньої інформації щоб подібне стверджувати. Друге. Водій Джети - дебілоїд, безумовно. Хоча б тому, що не обрав "безпечну" швидкість в місті при наявності великої колькості машин і пішоходів. Я вже не кажу про "дозволену". І саме швидкість призводить до найбільш тяжких наслідків.
Тепер до відео. Я не побачив відповіді на ЖОДНЕ з своїх питань, що ставив вище. Ну рухалася Джета в крайній лівій смузі "перехрестям" - і що? Це чимось заборонено - "рухатися смугою", що призначена для руху? Без відповідей на поставлені вище питання це ні про що не свідчить.
Тепер хотів би повернутись до інших Ваших звинувачень, що були висловлені раніше:
may 17.11.2020 19:35 пишет: Віш же почав через розмітку(!) ломитися у чужу смугу, порушуючи 10.1, 10.3..., чим сворив аварійну обстановку спілбергу.
Нагадаю пункти, що згадані. Щоб були постійно перед очима:
В ответ на: 10.1. Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху.
10.3. У разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку по тій смузі, на яку він має намір перестроїтися.
Виділив місця, на які варто звернути увагу - я ж не даремно питання ставив. А Ви, вочевидь, вже знайшли відповіді принаймні на частину з них, раз звинувачення висуваєте. І не ділитесь знахідкою. Судячи з цитати - Ви знаєте і де саме смуга почалася, і момент, коли Джета почала маневр, і те, що в цей момент "спілберг" уже був на смузі і навіть місце, де Джета порушила розмітку. Мені також це хотілося б знати, тому і озвучив питання. Не ховайте свої знання - викладуйте тут.
Видишь, растешь, многое оказывается уже проговорено, нужно было лишь выделить время чтобы посмотреть и почитать. Касательно твоих вопросов , так кроме крылатой фразы Добкина на ум ничего и не приходит. Потрудись яснее выражаться, или как-то ссылайся на употребляемые термины типа "момент времени" в правилах
Друге. Водій Джети - дебілоїд, безумовно. Хоча б тому, що не обрав "безпечну" швидкість в місті при наявності великої колькості машин і пішоходів. Я вже не кажу про "дозволену". І саме швидкість призводить до найбільш тяжких наслідків.
Можно в цифровом выражении ? с какой скоростью ехал джетовод?
VP_Son 23.11.2020 10:04 пишет: Судячи з цитати - Ви знаєте і де саме смуга почалася, і момент, коли Джета почала маневр, і те, що в цей момент "спілберг" уже був на смузі і навіть місце, де Джета порушила розмітку.
Дивись долоні не повідбивай Цитата взагалі не про Харків, аналітег...
VP_Son 23.11.2020 10:04 пишет: Я НЕ стверджую, що водій Джети НЕ винен в ДТП. Як і не стверджую, що він ВИНЕН.
А де я щось про винність у ДТП писав онлі
may 16.11.2020 13:51 пишет: Порушували обоє. А чи врахує це експертиза і чиї порушення дишло вона визнає у причинно-наслідковому зв'язку з ДТП - подивимось...
VP_Son 20.11.2020 20:18 пишет: Там де перехід - 3 смуги чи 4?
на стопкадрі добре видно - чотири, але 4-та завужена острівцем. Гуглпанораму треба у місцевих просити - я спробував, але не знайшов це місце...
на участке от перекрестка с ул. Новгородской (предыдущий для виновников ДТП) и до перекрестка с ул. Бакулина (следующий прекресток, до которого виновники ДТП не доехали) количество полос и их ширина не меняются! и на каждом перекрестке, аж до "памятника Хорьку", крайняя левая всегда "только налево"!
Olegxxl 23.11.2020 12:19 пишет: количество полос и их ширина не меняются! и на каждом перекрестке, аж до "памятника Хорьку", крайняя левая всегда "только налево"!
Olegxxl 23.11.2020 12:19 пишет: количество полос и их ширина не меняются! и на каждом перекрестке, аж до "памятника Хорьку", крайняя левая всегда "только налево"!
VP_Son 23.11.2020 10:04 пишет: Судячи з цитати - Ви знаєте і де саме смуга почалася, і момент, коли Джета почала маневр, і те, що в цей момент "спілберг" уже був на смузі і навіть місце, де Джета порушила розмітку.
Дивись долоні не повідбивай Цитата взагалі не про Харків, аналітег...
Ну для чого ж пересмикувати, ніби Ви про 10.1 і 10.3 не писали?
may 15.11.2020 13:59 пишет:
DKTigra 14.11.2020 22:12 пишет:
А в какой момент напрямок стал попутным и вследствие чего?
в момент виїзду на перехрестя, через порушення арабом вимог знаку 5.18. Ііі? Джета так само порушила цей знак, ну і 10.1, 10.3 докупи.