Re: Куплю ноутбук не рабочий, битый, залитый, не комплектный
[Re: Sergiioo] 1 мая 2024 в 16:51
Ну, спробую і я. Отже, що маємо: - Lenovo Ideapad5 14IIL05-Type 81YH від 2021 року (s/n MP1Y6TH9) - Core™ i3-1005G1 - 8 ГБ RAM - без ssd - клава не заливалась, залипань немає, кнопки всі на місцях, зовні все чудово і є підсвітка - екран - чудовий робочий стан - акума в нормі (не заміряв, але вона тримає і тримає непогано) - корпус в нормі - не коцаний, не замацаний, не запилений - блок живлення в наявності Тепер про проблеми: - щось не теє з материнкою: може не вмикатися. Тобто, натискаєш кнопку, клава може підсвічуватися (а може і ніт), але старт не іде. 10-20 разів натиснеш на кнопку - ніфіга. На наступний день може включитися з першого разу. - щось не теє з модулем WIFI - інколи система його губить. І ніякі танці з бубнами і драйверами не допомагають. На наступний день бац - а він працює. Ну, якось так.....
[Re: Smap] 1 мая 2024 в 21:39
Smap 01.05.2024 16:51 пишет: Ну, спробую і я. Отже, що маємо: - Lenovo Ideapad5 14IIL05-Type 81YH від 2021 року (s/n MP1Y6TH9) - Core™ i3-1005G1 - 8 ГБ RAM - без ssd - клава не заливалась, залипань немає, кнопки всі на місцях, зовні все чудово і є підсвітка - екран - чудовий робочий стан - акума в нормі (не заміряв, але вона тримає і тримає непогано) - корпус в нормі - не коцаний, не замацаний, не запилений - блок живлення в наявності Тепер про проблеми: - щось не теє з материнкою: може не вмикатися. Тобто, натискаєш кнопку, клава може підсвічуватися (а може і ніт), але старт не іде. 10-20 разів натиснеш на кнопку - ніфіга. На наступний день може включитися з першого разу. - щось не теє з модулем WIFI - інколи система його губить. І ніякі танці з бубнами і драйверами не допомагають. На наступний день бац - а він працює. Ну, якось так.....
99% проц или хаб умирает, сколько за него хотите? лучше в личку или вайьер пишите
[Re: Michelle] 12 сентября 2024 в 21:12
asus Q302 на і3 в неробочому стані після удару блискавки поруч з будинком. Пам'яті 8 гб здається ддр3. ссд я зняв, він читається і мені потрібен. корпус вже клеєний, завіси зламані, але кришку тримають. Цікавить?