autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
alexa11 | Достоевский **
Re: А посоветуйте стиралку
[Re: chili] 21 декабря 2020 в 15:22
у пралок з інверторним двигуном надійність менша. хоч і виробник дае гарантію 10 років на двигун, але не дає гарантію 10 років на плату керування двигуном. справа у тому, що двигун, щіточний або інверторний сама надійна частина пралки і рідше усього виходить з ладу. заміна щіток коштуе недорого і робиться дуже рідко. звичайно років 10 відходить один комплект щіток. але у інверторного двигуна плаат керуванян суттєво складніше, дорожче і часто виходить з ладу.
з переваг у інверторного менший шум.
але зараз вже і важко знайти нову пралку з традиційним двигуном, це або зовсім бюджетна модель або модель минулих років.
я узяв недавно БОШ бюджетну модель польского виробництва з розбірним баком. двигун інверторний. бо з традиційними вони вже не виготовляють. роботою пралки задоволений. гарно продумана техніка. навіть бюджетна модель. важка, слабо вібрує при віджимі.
Змінено alexa11 (15:27 21/12/2020)
Chief20 | важничающий писатель ***
Re: А посоветуйте стиралку
[Re: alexa11] 22 декабря 2020 в 00:31
alexa11 21.12.2020 15:15 пишет:

Chief20 20.12.2020 21:42 пишет:

Как раз навернулась стиралка LG после 11 лет работы. Начала шуметь, пропустил сальник и подшипники вышли из строя. При отжиме стоял такой гул, наверно весь дом слышал
Купил новую, а эту закинул в гараж, думал подкину тен и подшипники новые и выкину на олх за 3тгрн, цена тена и подшипников, сальника получилась 490 грн. Разобрал барабан, пока вычистил все внутри, потратил кучу времени и химии, оказалось еще и манжет потрескался от старости (+500-600грн).Пришел к выводу что лучше я б ее выкинул на мусор или на олх самовывозом.
ЗЫ: Еще остается под вопросом вал на котором осталась выработка от сальника.

швидко зносилась. я на канді з таким віком міняв підшипники, усе інше в ідеальному стані. але канді ще була італійського виробництва.

Ну скажем все зависит от режима експлуатации. Она у меня узкая (40см глубина), соответственно она работала намного больше, чем с большей загрузкой стиралки. Пережила двое маленьких детей, работая в режиме нонстоп)). Никто туда ни разу никаких калгонитов не засыпал,ну может один раз я туда лимонную кислоту сыпал, не помню.У родителей лыжа больше 15 лет, но там 60см глубина, и мама за ней смотрит, переодически включает очистку барабана, но и намека на замену ей нет.
Змінено Chief20 (00:35 22/12/2020)
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 55 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3172