Если в рамках гарантии и не дорого, то все норм, пусть хоть движка меняют. Если авто б.у. и приходится свои деньги доставать и это все ещё и долго, то как бы без разницы француз немец кореец. Поэтому замена Автомата ДП0 или ДСГ за свой счёт это дорого и долго, а замена стоек стала или колодок, это просто неприятно. Замена стоек и опорников за свой счёт это уже досадно. Все имхо. И да 2 Кенго сейчас с пробегами 200 ккм и вот только начали сайленты и тяги менять, Амморты и опоры ещё родные... Все нужно конкретно и отдельно разбирать. Обобщать до ВАГ или ПСА это сильно упрощать,и уже разговор не о чем. Технической смысл теряется
Загалом з вами згоден Окрім моменту по заміні "ДП0 или ДСГ" - якщо це відбувається раз на пару років, в той час як підвіска по дрів"язкових і копійчаних моментах але напрягає зі стабільною регулярністю, то це досить філософське питання і дуже індивідуально кому що гірше Вибір тратитись на трансмісію умовні 1000$/раз на три роки чи міняти якісь гумки в ходовій 30$/але раз на три місяці... Останнє мене б вибішувало куди сильніше (хоча по грошах ніби ж як все одно не ті величини)
Та вже пишіть "Вибір тратитись на трансмісію умовні 1000$/раз на три тридцять років чи міняти якісь гумки в ходовій 30$/але раз на три місяці дні..." Ну а чо? Які три місяці? Стійки - 1 раз на 30 тис км, гумки - 1 раз на 60 тис. Заміна відбувається під час проходження ТО, тобто окремо НЕ потрібно заїзжати на СТО.
Тю, я тут на форумі писав, що зчеплення теж на ТО міняв - воно повільно "доходило". Мехатронік вже не пригадаю якщо чесно, але я на ньому ще навіть в Європу їздив коли він вже починав глючити))) Ну вибивало 7му передачу на круїзі час від часу so what
Я намагаюсь зрозуміти чому заміни по ходовій чи паливного бака це норм, а от, ну наприклад, зчеплення на ДСГ - не норм?
Если в рамках гарантии и не дорого, то все норм, пусть хоть движка меняют. Если авто б.у. и приходится свои деньги доставать и это все ещё и долго, то как бы без разницы француз немец кореец. Поэтому замена Автомата ДП0 или ДСГ за свой счёт это дорого и долго, а замена стоек стала или колодок, это просто неприятно. Замена стоек и опорников за свой счёт это уже досадно. Все имхо. И да 2 Кенго сейчас с пробегами 200 ккм и вот только начали сайленты и тяги менять, Амморты и опоры ещё родные... Все нужно конкретно и отдельно разбирать. Обобщать до ВАГ или ПСА это сильно упрощать,и уже разговор не о чем. Технической смысл теряется
Загалом з вами згоден Окрім моменту по заміні "ДП0 или ДСГ" - якщо це відбувається раз на пару років, в той час як підвіска по дрів"язкових і копійчаних моментах але напрягає зі стабільною регулярністю, то це досить філософське питання і дуже індивідуально кому що гірше Вибір тратитись на трансмісію умовні 1000$/раз на три роки чи міняти якісь гумки в ходовій 30$/але раз на три місяці... Останнє мене б вибішувало куди сильніше (хоча по грошах ніби ж як все одно не ті величини)
цікава математика виходить. Враховуючи, що перші гумки я змінив на 60 тис, то в ДСГ необхідно вкладатись (3 роки=36 міс; 36/3=12) раз на 720 тис Я так і знав, що ДСГ настільки надійна, що після того, як згниє кузов ВАга її не викидають, а монтують на нове авто.
Та вже пишіть "Вибір тратитись на трансмісію умовні 1000$/раз на три тридцять років чи міняти якісь гумки в ходовій 30$/але раз на три місяці дні..." Ну а чо? Які три місяці? Стійки - 1 раз на 30 тис км, гумки - 1 раз на 60 тис. Заміна відбувається під час проходження ТО, тобто окремо НЕ потрібно заїзжати на СТО.
Тю, я тут на форумі писав, що зчеплення теж на ТО міняв - воно повільно "доходило". Мехатронік вже не пригадаю якщо чесно, але я на ньому ще навіть в Європу їздив коли він вже починав глючити))) Ну вибивало 7му передачу на круїзі час від часу so what
What у тому, що ремонт ДСГ=заміні стійок стаба у підвісці по "напрягу".
В гарантійний період по напрягу для власника обоє рябоє - я ж до цього й хилю Більше скажу, на час гарантії ДСГ точно без зволікань безкоштовно пофіксять, а от по підвісці деяких марок дилери (серед моїх знайомих точно були кейси, але не пригадаю марку, тому не буду впусту ганьбити) пробують відмовити в безоплатній заміні і з"їхати на "ну ви ж знаєте які в нас дороги"
В гарантійний період по напрягу для власника обоє рябоє - я ж до цього й хилю Більше скажу, на час гарантії ДСГ точно без зволікань безкоштовно пофіксять, а от по підвісці деяких марок дилери (серед моїх знайомих точно були кейси, але не пригадаю марку, тому не буду впусту ганьбити) пробують відмовити в безоплатній заміні і з"їхати на "ну ви ж знаєте які в нас дороги"
по DSG є куланс - 5 чи 10 років?
Там сукупно важить і пробіг, і вік. З особистого досвіду: зчеплення мені замінили на четвертий рік і десь 150т пробігу. За нього нічого не платив (лише робота). Мехатронік міняв якраз в районі 5 років і 200т пробігу, зробили знижку на деталь більше 30% (по прайсу 50к, а заплатив щось трішки більше 30к грн). Потім майже сотку проїхав і після повної діагностики в мене машинку забрали (сто обирав покупець, про дсг знав, вангую що якби там десь були трабли, то на діагостиці виплило б). Продав без торгу
Мое виденье комфортного авто. Это хорошая шумка, хорошие кресла, хорошие материалы. Минимально передающихся кочки и стыки от дороги, хочу чтоб плыла. Если типа не рулится, то мне это без разницы. И энерговооруженность 100 лс на тонну мне уже достаточно. Естественно наличие АКПП. А ну и клиренс от 16 см. В бюджет ТС всерьез бы смотрел Ситроен Ц5 2 литра дизель в комплектации по жирнее.
NAFANIA 26.12.2020 11:59 пишет: Мое виденье комфортного авто. Это хорошая шумка, хорошие кресла, хорошие материалы. Минимально передающихся кочки и стыки от дороги, хочу чтоб плыла. Если типа не рулится, то мне это без разницы. И энерговооруженность 100 лс на тонну мне уже достаточно. Естественно наличие АКПП. А ну и клиренс от 16 см. В бюджет ТС всерьез бы смотрел Ситроен Ц5 2 литра дизель в комплектации по жирнее.
мне сейчас достаточно просто удобные кресла, удобная посадка (парктники устраивают вполне), даже пару соответствуют из бюджетного сегмента, а 0-100 и управляемость мне сейчас вторичны, шумка и кочки/стыки - тоже индивидуально, по городу особо не надо а по трассе вообще не критичны, а вот "плывучесть" не люблю - пусть лучше скачет чем раскачивается, но это мои тараканы
Какое-то время не заходил в темку. Прочёл до конца. До сих пор не отпускает смена авто. И даже самоуговоры подождать на вторичке, с дисконтом, последний RAV4, не помогают . Говорят, в этот раз, у Toyota, получилось сделать RAV4 комфортную подвеску. Правда теперь с двигателями непонятно. В предыдущем многие брали дизель, а его убрали. Бензин 2.0 такое. Нужно гибрид брать будет, если что.
З перервою декілька тижнів проїхав одеською на Акценті з 15“ (розмірів точно не згадаю), а потім на Т4 з вантажною підвіскою на 195/75 R15. Як не дивно, але на Т4 було комфортніше
Демьян_Dnepr 27.12.2020 19:03 пишет: Какое-то время не заходил в темку. Прочёл до конца. До сих пор не отпускает смена авто. И даже самоуговоры подождать на вторичке, с дисконтом, последний RAV4, не помогают . Говорят, в этот раз, у Toyota, получилось сделать RAV4 комфортную подвеску. Правда теперь с двигателями непонятно. В предыдущем многие брали дизель, а его убрали. Бензин 2.0 такое. Нужно гибрид брать будет, если что.
А в чем смысл тойотовского дизеля был? Ехал так себе, топливной экономичности тоже не особо было, у них как раз гибриды хорошо получаются.
Traveler 27.12.2020 19:14 пишет: Таки база та висота профіля коліс рулять
З перервою декілька тижнів проїхав одеською на Акценті з 15“ (розмірів точно не згадаю), а потім на Т4 з вантажною підвіскою на 195/75 R15. Як не дивно, але на Т4 було комфортніше
Тут не база, або резина є вирішальним критерієм, а підхід до будівництва автомобіля в Німеччині і Кореї.