круиз 16.12.2020 23:07 пишет: мне ответили так. для перерасчёта делать поверку старого счётчика, и по другому ни как. инструкция. с другой стороны, они мне выставили счёт по прибору, который снят с учёта, и поверка не делалась. я предложил забрать те деньги, что я платил по среднему, и учесть их как по счётчику. они - это перерасчёт, нужна поверка. если счётчик не проходит поверку - то я должен заплатить обе суммы.
хрень какая-то. особенно про поверку старого счетчика. сейчас при платной поверке многие предпочитают просто заменить счетчики. и никакая инструкция не обязывает делать поверку старого
так я и заменил счётчики на новые . Опломбировал. Но им мало того , что я платил по общедомовому счётчику. Накидывают столько же по старому.хотя сумма по среднему им выгоднее , она больше. Но они сделали для себя какую то тайную инструкцию, что при любом перерасчёте, нужна поверка. Хоть старого, хоть нового . Есть случаи, когда долго шли пломбировщики, и людям так же насчитали 2 суммы. И для перерасчёта требуют поверку нового счётчика , со всеми танцами с пломбировкой
круиз 16.12.2020 23:07 пишет: мне ответили так. для перерасчёта делать поверку старого счётчика, и по другому ни как. инструкция. с другой стороны, они мне выставили счёт по прибору, который снят с учёта, и поверка не делалась. я предложил забрать те деньги, что я платил по среднему, и учесть их как по счётчику. они - это перерасчёт, нужна поверка. если счётчик не проходит поверку - то я должен заплатить обе суммы.
хрень какая-то. особенно про поверку старого счетчика. сейчас при платной поверке многие предпочитают просто заменить счетчики. и никакая инструкция не обязывает делать поверку старого
так я и заменил счётчики на новые . Опломбировал. Но им мало того , что я платил по общедомовому счётчику. Накидывают столько же по старому.хотя сумма по среднему им выгоднее , она больше
Ты вот эти все разборки по телефону устраивал или сам к ним ходил?
так я и заменил счётчики на новые . Опломбировал. Но им мало того , что я платил по общедомовому счётчику. Накидывают столько же по старому.хотя сумма по среднему им выгоднее , она больше
телефон и куча переписки. Они могут и по 3 дня не отвечать. Установили норму 30 дней. Но ответы по Скайпу, и месерджер в ФБ. По Скайпу ответа нету уже неделю. Ещё и трут обращения
телефон и куча переписки. Они могут и по 3 дня не отвечать. Установили норму 30 дней. Но ответы по Скайпу, и месерджер в ФБ. По Скайпу ответа нету уже неделю. Ещё и трут обращения
Рекомендую всю переписку вести з оформлення копі] для себе з поміткою від ЦКС, що прийняли. Зробити копії свідоцтва про повірку з датами і прикріпити їх до заяви. Писати посилання на закони і постанови Кабміну і цитати.
В ответ на: Періодична повірка засобів вимірювальної техніки вузлів розподільного обліку здійснюється згідно з міжповірочним інтервалом, зазначеним у технічному паспорті на цей засіб, але не менш як один раз на шість років для засобів механічного типу та не менш як один раз на дев’ять років для засобів інших типів.
В ответ на: У разі виникнення сумнівів щодо правильності показань квартирних засобів обліку споживач в установленому порядку може проводити їх позачергову повірку за власні кошти, про що інформує виконавця. Якщо виявлена у показаннях помилка виходить за межі, передбачені у паспорті квартирного засобу обліку, виконавець повинен здійснити перерахунок плати за споживання води та/або теплової енергії з дня останньої повірки або встановлення засобу обліку, якщо його повірка не проводилась, шляхом зменшення плати на відсоток, який перевищує встановлені межі точності для цього типу засобу обліку, до моменту виявлення помилки.
Виконавець має право здійснювати перевірку показань квартирних засобів обліку в порядку, визначеному законом і договором.
Виконавець не маєж права вимагати повірку лічильників у міжповірочний інтервал. Ну іт.д Пишіть побільше, побільше посилань на постанови і закони.
круиз 17.12.2020 12:26 пишет: Я їм все це писав. Відповідь робіть повірку, інакше, до побачення. Я думаю, що лише в судовому порядку можливо вирішити підводний спір
Для суду потім ці копії і потрібні. Ще можна написати скаргу на 1551
В ответ на: Що необхідно зробити, щоб отримати перерахунок за послугу ГВП?
З 01 травня 2018 року виконавцем послуг з постачання централізованого опалення та гарячого водопостачання є КП «Київтеплоенерго» (для мешканців будинків, що до травня 2018 року отримували зазначені послуги від ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»).
Обслуговування мешканців з питань гарячого водопостачання та опалення відбувається у 10 районних сервісних центрах «Центру комунального сервісу» за принципом «єдиного вікна», незалежно від місця реєстрації споживача (згідно родпорядження КМДА від 08.12.2016 № 1244). Виконавцем послуг у м. Києві з гарячого водопостачання є КП "Київтеплоенерго",та ТОВ "Євро - реконструкція" (рідше - інші організації).
Для вирішення питань щодо проведення перерахунків, споживачам достатньо звернутися до районного Сервісного центру ЦКС та мати:
1.документ, що підтверджує право на здійснення перерахунку (акт встановлення приладів обліку, паспорти на прилади обліку, акт прийняття на абонентський облік, акт контрольного зняття показників з приладів обліку, довідка про відсутність водопостачання у разі відсутності квартирного засобу обліку тощо);
2.останній сплачений рахунок-повідомлення;
3. документ, що посвідчує особу;
4.правовстановлюючі документи на квартиру.
Якщо це все є в наявності, то вони не мають право ще чогось вимагати.
WOLF_S 16.12.2020 20:42 пишет: А ты подал 02.12 один куб,это за какой месяц?
за ноябрь)) в итоге приходит стандартное письмо бла-бла-бла приходите в гости с родословной, квитанциями и живыми печатями. я им - а больше ничего не хотите в коронавирус? я посмотрю, как у вас получится написать в следующем месяце еще плюс сколько то кубов! в итоге, 31-го декабря заношу правильные показания +1 куб от предыдущего и смотрю 5-го - вау, все долги списаны и опять нормальный объем, текущий)))