из этих 90% не вся трасса по немецким автобанам. есть регулярные поездки на дачу в черниговскую область, по сравнению с теми дорогами и подольский спуск гладенький
Також вже 9ий рік катаю на французі (308,1.6hdi). Після закінчення гарантії для себе зрозумів що обслуговування якісними з/ч на якісному сервісі це краще ніж записи в сервісній книжці, машину я брав для себе а не для наступного покупця (готовий надати більшість чеків, але якщо для людини важливіше проштампована сервіска ніж стан авто- сорян, нам не по дорозі). Чи готовий зараз продати по середній ціні на Ріа? Ні. (35% від початкової вартості в салоні) Чи є причини щоб змінити авто? Хіба що автомат і трохи більша потужність, але натомість зараз маю розхід 4.5л на трасі. Основна ціль заради якої брав авто- мати авто яке буде надійним, справним та економним- на 120% себе оправдала.
Погоджуюсь з вищевказаним- на будь який товар завжди знайдеться свій продавець, але по надійності і технологіях французи зробили непоганий стрибок, просто не всі ще це усвідомили, особливо в наших широтах.
Наступним авто розглядаю дизельний 2008/3008/ C5 aircross. (+ в с5 бачу можливість вже зі заводу замовити Вебасту, але чомусь не можна замовити сигналку). Але наразі важко зрозуміти чому вони коштують втричі більше за поточну ціну мого авто, відповідно і прийняти рішення про зміну.
Господа, я на богомерзком корейце с многорычажкой сзади проехал уже 135к.
На Хюндае проехал 185тык, на 100тык поменял амортизаторы, и то подозреваю развели. Это всё по задней подвеске. Спереди менял сайлентблоки и амортизаторы, гранаты, подшипник ступицы и шаровые по 1 разу.
тогда я за французов. 170тык, замена 1 шаровой. и пока под замену ничего не просится. зы. опорные резинки менял спереди 2 раза, виноват.
C4 c 2006г, за 10лет и 170тыс, замена резинок + стабилизтор, все! в франзуцах траблы с электроникой могут быть, в остельном ок сейчас 308св с 2016г, пробег под 100к, проблем ноль, на холодную только масло начало подхавывать на коротких пробегах.. но пока не критично
andriy_z 14.01.2021 09:28 пишет: Також вже 9ий рік катаю на французі (308,1.6hdi). Після закінчення гарантії для себе зрозумів що обслуговування якісними з/ч на якісному сервісі це краще ніж записи в сервісній книжці, машину я брав для себе а не для наступного покупця (готовий надати більшість чеків, але якщо для людини важливіше проштампована сервіска ніж стан авто- сорян, нам не по дорозі). Чи готовий зараз продати по середній ціні на Ріа? Ні. (35% від початкової вартості в салоні) Чи є причини щоб змінити авто? Хіба що автомат і трохи більша потужність, але натомість зараз маю розхід 4.5л на трасі. Основна ціль заради якої брав авто- мати авто яке буде надійним, справним та економним- на 120% себе оправдала.
Погоджуюсь з вищевказаним- на будь який товар завжди знайдеться свій продавець, але по надійності і технологіях французи зробили непоганий стрибок, просто не всі ще це усвідомили, особливо в наших широтах.
Наступним авто розглядаю дизельний 2008/3008/ C5 aircross. (+ в с5 бачу можливість вже зі заводу замовити Вебасту, але чомусь не можна замовити сигналку). Але наразі важко зрозуміти чому вони коштують втричі більше за поточну ціну мого авто, відповідно і прийняти рішення про зміну.
також брав новий 308 1.6 і через 9 років та 240т/км замінив на 10 річний 308 2.0 дизель на автоматі.