Евгений Задорожный 28.12.2020 16:45 пишет: да кто на те знаки смотрит...и на разметку на дороге
Обратите внимание где знак стоит, а разметка "то таке".
да у нас есть такое же место...на фото там где висит знак уступи он дублируется разметкой на дороге,но видать "успешным" с новых кварталов пофиг....имеем каждую неделю лобовое
Мало того что этот болт не знает дорогу, так ещё и не смотрит на знаки. На этом перекрёстке подобные болты попадаются довольно часто, лучше пропустить ..,
- такі перехрестя, де напрямок головної дороги змінює свій напрямок - як правило, знаходяться на тихих (не швидкісних) вуличках усередині міст і сіл. Там вони вчасно читаються (зважаючи на швидкість). А от на трасі за містом - це, все ж, рідкість. Я, за мій 200+ т.км стаж чітко пам'ятаю (вже зараз) лише пару таких перехресть в околицях Вишгороду, і більше ніде. Я там (Вишгород) як правило, майже ніколи сам за кермом не їжджу. Тому коли попав на це перехрестя на власному авто - зреагував досить пізно, прийшлося гальмувати досить активно (не "в пол", але майже). Тому, чисто зважаючи на мій досвід їзди по країні, вважаю такі перехрестя дуже небезпечними, і вважаю, що не варто їх взагалі за містом такі робити (без світлофору).
VovkZ 09.01.2021 14:46 пишет: - такі перехрестя, де напрямок головної дороги змінює свій напрямок - як правило, знаходяться на тихих (не швидкісних) вуличках усередині міст і сіл. Там вони вчасно читаються (зважаючи на швидкість). А от на трасі за містом - це, все ж, рідкість. Я, за мій 200+ т.км стаж чітко пам'ятаю (вже зараз) лише пару таких перехресть в околицях Вишгороду, і більше ніде. Я там (Вишгород) як правило, майже ніколи сам за кермом не їжджу. Тому коли попав на це перехрестя на власному авто - зреагував досить пізно, прийшлося гальмувати досить активно (не "в пол", але майже). Тому, чисто зважаючи на мій досвід їзди по країні, вважаю такі перехрестя дуже небезпечними, і вважаю, що не варто їх взагалі за містом такі робити (без світлофору).
г.Первомайск. Абсолютно спокойная по трафику кольцевая развязка в центре города. 90% едут прямо по кольцу на Николаев, Крым и Херсон. Но нам на главной висит знак "Уступи дорогу" для местной темной, неизвестной, боковой улицы. Был там остановлен и оштрафован ДПС в 2 часа ночи.