autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Retonto | патриарх *
Re: без колес та баранки
[Re: Vinciliti] 12 января 2021 в 08:07
Я сейчас тоже без руля, с НГ, объездил уже и по соседним областям, и по Киеву. Но живой тачки, пока не нашёл МДх, Прадо смотрю(20 бюджет).
Так вот по поводу проехаться за рулем - как можно что то почувствовать сидя на пассажирском сидении , оно ж вообще не то, как коробка(автомат) переключается, работа двигателя.
Пока с 6 просмотренных 2 дали без проблем проехаться. Я продавал Хайлендер, так человек км 15 проехался на ней и в лес заехали , и по плохой дороге, как по другому может быть
Zara3a | Достоевский **
[Re: Retonto] 12 января 2021 в 17:46
Retonto 12.01.2021 08:07 пишет:

Я сейчас тоже без руля, с НГ, объездил уже и по соседним областям, и по Киеву. Но живой тачки, пока не нашёл МДх, Прадо смотрю(20 бюджет).
Так вот по поводу проехаться за рулем - как можно что то почувствовать сидя на пассажирском сидении , оно ж вообще не то, как коробка(автомат) переключается, работа двигателя.
Пока с 6 просмотренных 2 дали без проблем проехаться. Я продавал Хайлендер, так человек км 15 проехался на ней и в лес заехали , и по плохой дороге, как по другому может быть

Продал Хай и смотришь МДХ/Прадо, в чем смысл?

П.С.: я пока деньги в руки не получил, тоже не даю проехаться, сам покатаю без проблем, но проехаться не-а, если водитель в кого то въедет или в него кто то, не факт что покупашка это компенсирует.
Vinciliti | member
[Re: Vinciliti] 12 января 2021 в 20:09
Та з тими хто не дає проїхатись за кермом то і простіша також ситуація, зразу зрозуміло, що авто не варте до огляду (продавцю простіше від цього також) і йдемо шукати наступне авто
Vinciliti | member
[Re: juiT] 12 января 2021 в 20:11
juiT 12.01.2021 01:54 пишет:

HDC1 12.01.2021 01:12 пишет:

Біда знайти щось новіше і водночас краще за Altea XL та при цьому вкластись в 10К, особливо якщо комплектація хороша (а в них вони часто далеко не голі).
Ф

Возьми свежую ХЛ, года 15-16.

так надоїла вона вже за енну кількість років, розумію якби рестайл був або-що. А там нічого не змінилось всередині взагалі
Retonto | патриарх *
[Re: Zara3a] 12 января 2021 в 21:24
Zara3a 12.01.2021 17:46 пишет:

П.С.: я пока деньги в руки не получил, тоже не даю проехаться, сам покатаю без проблем, но проехаться не-а, если водитель в кого то въедет или в него кто то, не факт что покупашка это компенсирует.

Варианты какие после Хайя в бюджете 20 , под Гбо и обычный автомат
Так, а что можно почувствовать сидя пассажиром
Понятно что это риски, но если человек хочет реально продать авто, то даёт проехаться, выбирается не сильно оживленное место и вперёд. Это мое имхо
Zara3a | Достоевский **
[Re: Retonto] 12 января 2021 в 21:57
Retonto 12.01.2021 21:24 пишет:

Zara3a 12.01.2021 17:46 пишет:

Варианты какие после Хайя в бюджете 20 , под Гбо и обычный автомат
Так, а что можно почувствовать сидя пассажиром
Понятно что это риски, но если человек хочет реально продать авто, то даёт проехаться, выбирается не сильно оживленное место и вперёд. Это мое имхо

Вариантов в зависимости от того что надо покупателю. Это разве что хай какой то проблемный или мдх/прадо более свежего поколения, но с учетом 20-ки то это прадо и хай +/- одного поколения, мдх да, посвежее будет, потому и обратил на этот момент внимание.

Конечно не все чувствуется с пассажирского сидения, так же как с водительского, но меня как владельца авто больше беспокоит возможность получения геморроя, хочешь проехаться - полная сумма мне в руки и поедем(возможны исключения на малых скоростях на закрытой территории СТО к примеру), если человек реально хочет купить то это будет для него не проблема, мне так кажется.
Vinciliti | member
[Re: HDC1] 13 января 2021 в 00:38
HDC1 12.01.2021 01:12 пишет:

Біда знайти щось новіше і водночас краще за Altea XL та при цьому вкластись в 10К, особливо якщо комплектація хороша (а в них вони часто далеко не голі).
Фокус 2.0 США дивились? Його буде простіше знайти за вказану ціну ніж Фюжн. У родичів така, хороше економне авто С класу, задоволені, із нюансів тільки коробка робот Павершифт, і то, зламалась аж на пробігу 170К та ціна ремонту виявилась не космічна. Фюжн це великий корабель, який із маленьким кліренсом при такій великій базі створює труднощі навіть по грунтових дорогах, та й в обслуговуванні дорожча хоча б колесами і т.д.
Vinciliti 10.01.2021 02:13 пишет:

ssheva 09.01.2021 21:59 пишет:

Нє, ну всякі бувають ...
Зазвичай, проїхатись пару км - не проблема. Недавно при купівлі машини, коли справа дойшла до "проїхатись", продавець просто сів справа і сказав - "сідай і поїхали!"

Це навіть приємно насправді, коли не потрібно таке просити, коли людина розуміє, що таке зробити.

Попався просто такий крендель)

Відчуваю себе таким же ненормальним крендельом. 2 попередні автівки що продавав не давав нікому руля, майбутнім власникам дозволяв сісти справа від мене на пасажирське місце і під час їзди слухати все що хочуть та видумувати різні завдання для мене.

Та не дивився, чомусь мене він відлякує тим, що кліренс а нього майже як в фьюжені, по обслузі майже те саме (чи помиляюсь?) Та й з двиглами не знаю ще нічого в них, там хотяби 2.5 стандартний є,
Vinciliti | member
[Re: Vinciliti] 13 января 2021 в 00:49
До речі тепер і гляну, дякую за пораду, але які там двигла в фокусах з США менш проблемні аніж інші? Європу з дизелем мінус.
Vinciliti | member
[Re: Vinciliti] 13 января 2021 в 19:17
Пробував Форд тітаніум фокус, хороша маленька машинка, але в тому і проблема, що вона маленька.
Вроді і плюс, що така компактна, але для мене з 110 кг та зростом 185 вона ну не зручна
Просто Кіт | СуперСтар **
[Re: Vinciliti] 14 января 2021 в 10:05
Vinciliti 13.01.2021 19:17 пишет:

Пробував Форд тітаніум фокус, хороша маленька машинка, але в тому і проблема, що вона маленька.
Вроді і плюс, що така компактна, але для мене з 110 кг та зростом 185 вона ну не зручна

Офф.
Почекай ще трошки. За 2 тижні (з 28.12) вже скинув 10 кг, ще місяць пошуку - і фокус буде впору
phuntik | опытный писатель *
[Re: Vinciliti] 14 января 2021 в 10:20
Vinciliti 09.01.2021 21:46 пишет:

ssheva 09.01.2021 21:30 пишет:

Рахуєш гроші, відносно них листаєш РІА по заданій ціні/роках без прив'язки до марки (+ функція "виключити Китай/Росія/ДеуМатіз..."). В межах досяжності їздиш, дивишся, катаєшся - так визначишся з тим, що підходить. Заодно досвід спілкування з продавцями.

Вже попав на одного ..."плати гроші за бензин, покататись він захотів, " дзвонив він мені в той же вечір із питанням чи я буду брати авто) коли почув, що ні, то ось так от)

Едешь на автобазар, ходишь щупаешь садишься во что понравилось. А потом уже из понравившихся вариантов ищешь на риа.
Vinciliti | member
[Re: Просто Кіт] 14 января 2021 в 11:57
Просто Кіт 14.01.2021 10:05 пишет:

Vinciliti 13.01.2021 19:17 пишет:

Офф.
Почекай ще трошки. За 2 тижні (з 28.12) вже скинув 10 кг, ще місяць пошуку - і фокус буде впору

що б не було тільки в зворотню сторону, коли ще + 10 кг і вже треба крузак шукати)
Autoua.netФорумВибір автомобіля

без колес та баранки (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 74 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4152