WSX 20.04.2023 22:18 пишет: Десь у 18 році перешивав боковину в сидінні у ЧП Міхальова, тоді мене обслуговував віковий дядько з дівчиною. По ціні було помірно а якість дійсно була
а зараз вони працюють? А в якому вони районі?
ти просто так цікавишся чи чохлів хочеш? На окружній ота автоманія шикарні чохли за помірні гроші. Бразерси вони ставлять як дилери, але в них своїх моделей багато. На ніссані з весни цієї теми катаються, я замовив екошкіру і всередині автотканину. Салон став набагато приємнішим, ніяка хімчистка і поряд не стоїть. Міхалев класні чохли шиє, але незручно для нас розташований, я їздив в гараж на Борщагівці, там де залізниця приблизно. На КІА по цей день катаються з 2012 р. Там я замовляв якийсь дерматин на боковушки, спинки, підлокітник, ручки і тканина антитютюн антикіготь посередині.
Дякую Тобі. Мені треба першим ділом зробити сідуху а потім вже буду думати про чохли. Ото і запитав про того Міхалева, чи роблять вони ремонт сидінь і де знаходяться. В Автоманіі гляну шо вони там шиють і яка ціна
Міхальов сидіння і салон перешивав повністю, а не тільки чохли, і отой поролон сідушний у нього є. Принаймні в 2012 році був Набери його, бо там дядечко старшого віку і сайт у нього, здається, просто щоб пошук щось видав.
nickka 21.04.2023 13:24 пишет: Міхальов сидіння і салон перешивав повністю, а не тільки чохли, і отой поролон сідушний у нього є. Принаймні в 2012 році був Набери його, бо там дядечко старшого віку і сайт у нього, здається, просто щоб пошук щось видав.
а в Тебе е контакти його? В мене нема. Ps. Подивився на автоманіі то там на мою автівку чохли бразерс
З виду ті Бразерси гарні, але от посадка на них... Коротше, коли сідаєш на подібні чохли із вставками з молодого дермантину, то п'ята точка, навіть в джинсах, не хоче ніхіба по них ковзати, особисто мене таке дратує. В останнє з таким стикався пару років тому, можливо зараз щось змінилось по матеріалам.
В Арт-Молі (біля Чапаєвки) на першому поверсі відкрили магазин авточохлів. Стоїть до 10 сидінь з різними типами чохлів, там приймають замовлення на пошив. Це філія тих, що знаходяться на Жулянському ринку (там і встановлюють). Можна подивитись, посидіти, пощупати і тд...
olegth 26.04.2023 13:34 пишет: В Арт-Молі (біля Чапаєвки) на першому поверсі відкрили магазин авточохлів. Стоїть до 10 сидінь з різними типами чохлів, там приймають замовлення на пошив. Це філія тих, що знаходяться на Жулянському ринку (там і встановлюють). Можна подивитись, посидіти, пощупати і тд...
а на Жулянскому ринку не підкажете де вони знаходяться ?