Всім привіт, питання по варіатору Subaru Outback 2012 року, як з ним справа? Скільки може ходити? І яка ціна реально заміни якщо він полетить? Питання актуальне через те, що є варіант взяти його, тобто биток з штатів.
Vinciliti 09.01.2021 21:40 пишет: Всім привіт, питання по варіатору Subaru Outback 2012 року, як з ним справа? Скільки може ходити? І яка ціна реально заміни якщо він полетить? Питання актуальне через те, що є варіант взяти його, тобто биток з штатів.
ІМХО: навіть самий надійний варіатор ходить 200-250ткм, ось із цього і варто розраховувати. А ось на далі можна із легкістю попасти на пару+ $K ремонту.
Vinciliti 09.01.2021 21:40 пишет: Всім привіт, питання по варіатору Subaru Outback 2012 року, як з ним справа? Скільки може ходити? І яка ціна реально заміни якщо він полетить? Питання актуальне через те, що є варіант взяти його, тобто биток з штатів.
ІМХО: навіть самий надійний варіатор ходить 200-250ткм, ось із цього і варто розраховувати. А ось на далі можна із легкістю попасти на пару+ $K ремонту.
Значить позначка 160 може говорити про "повезе не повезе"...
В ответ на: Значить позначка 160 може говорити про "повезе не повезе"...
А есть отметка, что масло менялось?
По пробегу ... когда искал свой, видел "в продаже" тамошние машинки с пробегом 400+.
Ні, цього не бачив я. в карфаксі дивився обслуговування, з 2012 по 2014 та до 20 тисяч миль обслуговувалась стабільно, потім аж в 2019 було "замінені шини, замінене масло" і все
В ответ на: Ні, цього не бачив я. в карфаксі дивився обслуговування, з 2012 по 2014 та до 20 тисяч миль обслуговувалась стабільно, потім аж в 2019 було "замінені шини, замінене масло" і все
Ну вот тогда ХЗ, менял он или нет. Вообще, есть мнение, что если видишь что-то что не нравится - не бери, и жди следующую. Аутбек не самая популярная модель, но в ТОП-25 стабильно входит. Если смотришь (как я) конкретно на него, можно подождать
В ответ на: Ні, цього не бачив я. в карфаксі дивився обслуговування, з 2012 по 2014 та до 20 тисяч миль обслуговувалась стабільно, потім аж в 2019 було "замінені шини, замінене масло" і все
Ну вот тогда ХЗ, менял он или нет. Вообще, есть мнение, что если видишь что-то что не нравится - не бери, и жди следующую. Аутбек не самая популярная модель, но в ТОП-25 стабильно входит. Если смотришь (как я) конкретно на него, можно подождать
Та ціна приємна, 11 зелених! От і ломаю собі голову по цей час, чи вартує воно того..
будь-який варіатор не любить буксирування сам дивлюся в сторону Аута/Форя... ніби немає великих нарікань на цей варіатор. а ви тут налякали))) подивіться на сучвасні авто - 90% на варіаторах, решта лампові 20 річні... тому ХЗ що робити))